|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 1:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 12, 2008 6:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25555.jpg) |
hinata_heart |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пон Юни 09, 2008 7:53 pm Мнения: 52 Местоположение: on a date with Itachi
|
TheExar написа: Мръднал ли съм? Причината е Блийч. Ходя си по улицата и току изтърся "Chire, Senbonzakura!" или подобни - "Ikorose, Shinsou!". Напоследък и "Kudakero, Kuyoka Suigetsu!". Не се случва рядко да изтърся и "Адоно сан-джиу сан: Соукатсуи!". Некви магий ми се въртят в главата... А най-често - БАНКАЙ! Значи вървя си просто, нещо ме прихваща и си крещя на ум (и леко шепна на глас и много злобно) "Банкай!" и едни звуци издавам...
Нещо подобно при вас? Засега само от Блийч ме е хващало.
П.П. Егати, втора тема отварям и то пак адски сериозна и обезпокояваща. Ще разсипя някой ден форума... "Chire..." ОПА!
няма да са притеснява6 щети мине, обаче не си само ти
аз си вървя по улицата и изведнъж се сещам за нещо мн сме6но от наруто и от една сериозна физиономията ми става една суууууууууууууууупер ухилена и се чудя кво да правя
и тва става постоянно , обаче ще отмине няма да е вечно .
![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) опа пак се сетих
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 08, 2009 3:03 pm |
![Аватар](http://i59.photobucket.com/albums/g294/triviumrull/Profiles/ChaozAvatzz.jpg) |
Karibdus |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 15, 2009 8:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16927_1319738589.jpg) |
Proks |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
|
_uzumaki_ написа: xaxaxa и аз примерни играем футбол и тряя бия дузпа, и преди да бия заставам в нинджа поза и си събирам цялата чакра ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) сички аниме фенове сме леко "мръднали" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Много вярно... Иначе, да .... Доста често ми се случва... ^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|