|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 3:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: НАДценявани и ПОДценявани анимета ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 12, 2011 11:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
incisorr Цитат: проблема е че епизодите са сами за себе си и не са свързани Това не е проблем, просто такава е структурата на историята. А, трябва ли да отбелязвам колко много неща се случват във всеки епизод на Cowboy Bebop? Ако беше шоненка за толкова сюжет сигурно щеше да и трябват 50-100 серии. Т.е. проблемът е, че ти не обичаш кратки и сбити истории. Цитат: нереалистично аниме Ми те хората не гледат ли аниме и не четат ли манга, точно защото са нереалистични. Ако им трябваше истинска житейска драма вместо Uasgi Drop щяха да гледат документални филми за изоставени деца, социални домове, насилие над малолетни или криминалната хроника ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) . Не може ли човек да си помечтае, че има и добри неща на този свят? Цитат: bakemonogatari = същото като еф-а Аре да не са в една категория, а? Да приемем, че и двете ги смяташ за тъпи (което е предмет на отделен спор)...но най-малкото са тъпи по различен начин. И въобще грях ти на душата за равенството между такава педерастия, като ef и bake-то, дето е рядко срещано и свежо. Цитат: ечи хейтърите са гейове А какво ще кажеш, за хората които харесват ечи, но пък мразят HoTD...че са бисексуални, що ли? За мен пък феновете на HoTD са откровени садисти ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) .
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 12, 2011 7:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
incisorr написа: ми аз не познавам хора които харесват ечи а мразят HoTD така ли? Приятно ми е, аз съм от тия...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: НАДценявани и ПОДценявани анимета ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 13, 2011 10:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
incisorr Цитат: Аниме което се опитва да рефлектира реалността и да бъде реално само че фейлва в това отношение Всъщност за мен Usagi Drop никаква реалност не рефлектира. Е, има някакви елементи (прецакана кариера, болести и пр.), но целта му не е да докуметализира ежедневието на един родител, а да разказва стопляща сърцето оптимистична история. Т.е. не се проваля, защо никога не се е занимавало с това ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Цитат: то по тая логика никога няма да има провалени анимета и игри , щото винаги ще се намери 1 боза да каже "ми те хората ако искаха < еди кво си> щяха да правят < еди кво си >" Тотално не разбрах това изречение. "Провалено" означава заглавието да не доставя това, което обещава. В случая Usagi Drop доставя обещаното, просто ТИ очакваш нещо съвсем различно от него. Цитат: Ти ако гледаш нещо за 30 минутни историйки, без хумор или нещо от тоя сорт.. i pity you Ако ТИ трябва да чакаш 100 серии главния герой да признае пред себе си че харесва главната героиня, а после още 100 серии, за да я покани на среща (която неминуемо ще се провали ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )...кой кого трябва да съжалява ![=))](./images/smilies/=)).gif) . А коментар "без хумор" за Cowboy Bebop оставям...ъъъ без коментар. ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Явно няма смисъл да споря. hellraiser Цитат: в това аниме няма капка трагедия и никой готин герой или героиня не умират Не умират, но страдат доста...а момичетата са подложени и на садистичен сексуален тормоз. Тава бих казал, че не е просто ечи, а клони към извращение. Не че има нещо кой знае колко лошо в това, явно на хората им е писнало до болка от стандартните ечи клишета и сетинги, но както вече писах - феновете на HOTD трябва да си признаят, че то си е пошло lowbrow забавление и да престанат да го величаят, като нещо уникално и непостижимо.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: НАДценявани и ПОДценявани анимета ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 28, 2011 4:07 am |
ivan87 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Истината е че най-надценяваното аниме е НАРУТО
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: НАДценявани и ПОДценявани анимета ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 28, 2011 1:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38515_1391939940.png) |
SonGoku |
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6204 Местоположение: HxH World
|
Аз просто се опитах да си направя ебавка с анимето ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Разбира се, че Наруто е едно от надценените анимета...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: НАДценявани и ПОДценявани анимета ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 02, 2011 12:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Как никой не е споменал досега великата DRRR ! Едно най-обикновено аниме с пресилена популярност. Нищо особено сториуайз и керъктър уайз. Правеха го артът, анимацията и страхотния ОСТ. А от героите разчитаха главно на една безглава дама и некЪв дет мята хладилници
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: НАДценявани и ПОДценявани анимета ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 02, 2011 1:19 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41419_1495920317.jpg) |
Night_Seeker |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Всичко е до вкус. Като на някой не му харесва Наруто, а много други го харесват = надценено. Вижда ми се тъпо въобще да има такава тема, след като всеки вижда нещата различно. П.С а тема за аниме флейм вече има : viewtopic.php?t=12322
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: НАДценявани и ПОДценявани анимета ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 02, 2011 8:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Night_Seeker, тук не става въпрос за същото като в аниме флейм. Идеята на тази тема е съвсем друга. Да поясня. Тук идеята е да напишеш нещо от сорта на: "Да, това ставаше, ама не беше чак толкова велико, колкото го изкарват!" или "Толкова народ разправя, че е велико, неповторимо, уникално! Какво толкова му намират? Не беше нищо особено." Идеята на темата е да кажеш, че мненията за него са силно преувеличени, но това не означава, че трябва да не ти е харесало анимето задължително. Напоследък ми прави впечатление, че се започна употребата за похвали на едни думички, дето повечето дори не им знаят значение, но да не се отклонявам. А в темата аниме флейм отиваш и пишеш: "Абе, каква е тая простотия! Едва ѝ издържах два епизода и я зарязах." В нея тема не е важно дали го препоръчват анимето, дали се харесва от мнозина, абе смислено е по-различно. Дано е станала ясна разликата.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|