трия,нетът ми е достатъчно бърз и мога да си позволя да си ги тегля пак .-. пък и мразя нещо да ми се застоява на компа :/ макар и да имам 55 свободни гб ^^" имам и някои анимета на дискове де
_________________ And are you scared?
Заглавие:
Публикувано на: Сря Май 23, 2007 7:43 am
Death_God
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 10:32 pm Мнения: 87 Местоположение: Konoha Society
Преди теглех и триех но сега с 200GB Hard Disc е друга песен Вече си пазя всички анимета и обмислям да си взема и DVD записвачка .. ако не изхарча спестените пари до тогава...
Заглавие:
Публикувано на: Пон Май 28, 2007 4:34 pm
Sparda Dante
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
Свалям го гледам го ако много ме израдва стои на ПЦ-то докато се запася със двд-та мятам го на диск и отива в архива ако не ме израдва -
Ctrl+A>Shift+Del
Публикувано на: Сря Юли 11, 2007 12:18 pm
TheAvatar
Регистриран на: Пон Юли 09, 2007 2:41 pm Мнения: 77 Местоположение: София:) В момента гледа: BECK
И аз така... само че отначало нямах ДВД записвачка и всичкото Наруто (без Шиппуунден) ми е на СиДи-та... кфа е огромна кутията просто нямате си и идея... голям прецак е сигурно... ама ми е смешно....
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Пет Юли 13, 2007 10:23 pm
Neltarion
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 2:45 pm Мнения: 533 Местоположение: Върховен Дом на Смърт
_________________ The edge of the blade - never hesitating,never regretting!...All of you, without measuring your own capacities had no idea of mine and now, you lie here, defeated... Ain't no chance of salvation for you,never has been...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 34 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения