|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 1:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 10, 2008 7:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3748_1243501742.png) |
Alkash |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Мар 20, 2006 10:50 am Мнения: 516 Местоположение: Nanyo Gakuen
|
ooo аз съм се зарибил мене и тия около мене със
Hitten Mitsurugi Ryu - Kuzu Ryuu Sen
Hitten Mitsurugi Ryu - Amakakeru Ryuu no Hirameki
Kage Bunshin no Jutsu
and
Katon! Ryuuka no Jutsu ...
особено хитън стайла напрао ми е влезнал под кожата и аз така като тоз мръдналия от първата статия
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 11, 2008 12:44 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25633_1233462744.jpg) |
Reyller |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 10, 2008 11:30 pm Мнения: 258 Местоположение: Варна
|
Забавна тема,която показва какви geeкs сте всички (кофти,че и аз влизам под този общ знаменател ><).Тъпо е да се превърнеш в wеeaboo,без дори да знаеш,че за такива аматьори като теб си има специален термин(както се беше получило с мен). ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Anyway да си weеaboo rlz,защото никой не знае за тайната ти wееаboo-самоличност + това можеж да "храниш" хората,които те дразнят без да се притесняваш за последиците.
_________________ i dun talk liek diz irl i swer,itz jus bad intrnt habit =P~ //need w4rds?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 7:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=24318.jpg) |
Teeth_like_a_wolf |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Galadriel написа: Аз отскоро вместо "Благодаря" казвам "Аригато".
И аз така и не само благодаря. Когато някой ме ядоса го псувам на японски, примерно "темейо"(копеле) и още много. Но пък аз обичам японския език и само да нямеря време за него и ще се постарая да го науча(е поне малко, все пак говорим за японския език) Тъй, че не се смятам за мръднала, просто се опитвам да науча японски
_________________ Ако обичаш - обичай безрасъдно,
ако заплашваш - не заплашвай на шега,
ако се ядосваш - дай воля на гнева си,
ако наказваш - накажи сурово,
ако пируваш - нахрани се до насита.
Толстой
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|