|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 7:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Аниметата и училището ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 04, 2011 10:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4311_1294422414.jpg) |
SN00KY |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
съквартиранта ми пречи, майка му ше еба.. на мен даскалото не ми пречеше (: само слрях да гледам последната година заради изпитите.. бах.. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) от тогава го намалих супер много
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниметата и училището ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 05, 2011 7:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=42569_1304203668.jpg) |
DedoKoleda |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Ное 30, 2010 10:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Montreal, Canada
|
Каааааак ще ми пречи училището?! Имам за учене, имам за писане, но да ми пречи не може. Когато съм се заканил да гледам някой епизод оставям домашните и уроците на заден план, намествам се пред компютъра и гледам докато не ми изтъпее. Тогава уча и лягам да спа. Но проблема е, че не само даскалото се явява пречка за аниметата пред мене. Има купища хора, които ме търсят за да излезем навън, всекидневната едночасова тренировка, по некое време излезне още някой случаен ангажимент и... Няма време изобщо, но смогвам с мое си темпо.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниметата и училището ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 19, 2012 8:43 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
И без аниемто училището пак ми пречи.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|