|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 3:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 18, 2008 1:49 pm |
Bleed4me |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
IvCHoy написа: Макото Макотоооооо - Beyond или 5cm in per seconds
+
Gankutsuou Тези които са го гледали знаят за какво говоря ^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 26, 2008 1:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2287_1364479654.png) |
faranar |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Tenjou Tenge
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Анимето с най-яка графика !? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 28, 2008 11:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1342_1272143042.gif) |
[dimension] |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Като графика страхотно ми харесва Noein, на моменти главният герой е доста грозничък в лице, обаче като цяло анимето е една вихрушка от образи и много ми допада. Други страхотни графики за мен се намират в Monster, Wolf's rain, Jigoku Shoujo, Mai-hime, Le Portrait de Petit Cossette RahXephon & Speed Grapher не съм ги догледала, но ми бяга направили силно впечатление, особено Speed Grapher Не съм гледала много стари неща, но си спомням, че Angel's egg много ме впечатли също, мисля че беше рисувано на ръка. За обкръжение и среда най ми харесва светът на Миязаки + нещата на Макото Шинкай. Death Note, Monster и Ten ten като хора ми допадат. А Basilisk..е това е анимето с едни от най-красивите лица според мен, като изключим оная лигла Оборо..
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 29, 2008 3:24 am |
![Аватар](http://i59.photobucket.com/albums/g294/triviumrull/Profiles/ChaozAvatzz.jpg) |
Karibdus |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
MeTaL_HeArT написа: Ами засега най съм впечатлена от арта на Death Note ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) пп. 5 centimetres per second също ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Same here ... също и от на Full Metal Alchemist ...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Анимето с най-яка графика !? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 29, 2008 3:49 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
петте санта просто са непобедими, всеки драпа, но...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|