|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Малки анимета - на един дъх? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 20, 2012 11:55 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Гледам по 3-4-5-6 анимета ако са до 13,
50+ ги гледам самостоятелно
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Малки анимета - на един дъх? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 31, 2012 1:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10285_1391302947.png) |
Whisper |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
Ми... посленото аниме, което изгледах за 1 ден беше Ano Hana. Честно казано, предпочитам да ги гледам така, иначе забравям за какво става въпрос в анимето
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Малки анимета - на един дъх? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 26, 2013 9:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41473_1399197331.jpg) |
IsMaIL |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Whisper написа: Честно казано, предпочитам да ги гледам така, иначе забравям за какво става въпрос в анимето ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) +1, и аз така.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Малки анимета - на един дъх? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 26, 2013 9:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
svenxxx написа: Всичко под ножа. На един дъх се гледа, ако ще да е 600 епизода.
п.п. Гинтама го изгледах на един дъх. Докато го гледах, не съм гледал друго аниме. Хаха, вече не е така. Сега изгледам ли 5-6 епизода и не мога повече... Просто не ме свърта на едно място. :/
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Малки анимета - на един дъх? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 17, 2013 10:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46549_1363098948.jpg) |
nedio95 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
SonGoku написа: Всичко зависи от това дали самото аниме буди интерес у мен. Ако ме кефи - на един дъх, ако пък не - и 12-епизодно да е, мога преспокойно да си го влача със седмици. Ооо да има такива дето съм ги дропил на еп 1,2,3 а са ми ги препоръчвали много хора...
_________________ MyAnimeList
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Малки анимета - на един дъх? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 18, 2013 1:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
nedio95 Цитат: а са ми ги препоръчвали много хора Това е основен принцип - поне 50% от заглавията, които всички ти набутват за must see, неминуемо те отблъскват...това може би идва и от факта, че всички ти ги хвалят с грешни аргументи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ... На мен пък ми се е случвало да изгледам някой абсолютен боклук за рекордно време. 1. Защото няма нужда да внимавам много в подробностите. 2. Защото имам някаква слабост към изключително тъпи заглавия ![=))](./images/smilies/=)).gif) . Strike Witches, Rosario + Vampire, Zero no Tsukaima (но за 4-ти сезон нямах нерви)...някакъв вид guilt pleasure...особено на фона на толкова много негледани класики.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Малки анимета - на един дъх? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 25, 2013 1:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=49824_1378037182.png) |
Zemoch93 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 16, 2012 9:16 pm Мнения: 471 Местоположение: Plovdiv
|
Преди минавах на един дъх през кратките но сега гледам да им се насладя малко. Level E примерно го изгледах наведнъж преди година.Сега само помна че беше интересно и че имаше шеги и т.н.Подробностите не ги помня изобщо. School days също го зех на един дъх и сега пак не помня нищо освен края на 12ти... а пък Kokoro Connect примерно го гледах докато беше ongoing.И го помна изимително точно. Така че за момента е по яко на един дъх ама после по лесно се забравя. Поне за мен.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|