|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 21, 2007 9:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9944.jpg) |
NightRoad |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Първо тегля ,гледам и ако ми хареса слагам на DVD, др. се изтрива щото с моя мизерен hard 40gb немога да си позволя да държа много anime на компа.Това правя сега но в началото (когато за пръв път гледах anime) всичко се качваше на DVD-та и като се замисля в първоначално гледах само класика (anime-та като Trigun,GTO,Golden boy...).Много е яко кат нямаш ко да гледаш да прецукаш например GTO и да се накефиш пак на най-яките моменти (това си е мое лично мнение ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ).
_________________ All was shattered, and all but memory lost, and one memory above all others, of him who brought the Shadow and the Breaking of the World. And him they named Dragon.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 22, 2007 12:02 am |
Bleed4me |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Записвам на компа...гледам...трия ако не ми хареса...ако не ми хареса и мисля,че просто не съм бил в настроение записвам на дискове ,за да го гледам някога (това обаче е някога някога) ... ако ми хареса,преценявам дали бих го гледал пак...ако не ,трия...ако da, свалям най-добрия релийз и записвам на ДЖД ... а ако се докопам до дувидитата на амимето най-добре.
Най-съм доволен от записите си на:
Jigoku Shoujo , xxxHolic Blood+ ,защото редовно ги преглеждам, най-вече Холика ,просто си правя един чай и си го пускам на двд-то ...единственото аниме просто ,коeто мога да гледaм повече от 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|