|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 1:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 06, 2007 2:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
Hasegawa Kumiko-chan написа: Според учителя ми по психология си мръднал само ако са ти размити границите между външния свят и вътрешното ти аз. За да си одговориш на въпроса "Мръднал ли съм?", първо трябва да си отговориш на въпроса каква е разликата между теб и кошчето за боклук. Е как ти се харесва научната страна на въпроса ти?
Че то е по-умно
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 06, 2007 2:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12989_1630090029.png) |
AirGear |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 10:33 pm Мнения: 1289 Местоположение: Deadman Wonderland
|
dadaadda написа: Hasegawa Kumiko-chan написа: Според учителя ми по психология си мръднал само ако са ти размити границите между външния свят и вътрешното ти аз. За да си одговориш на въпроса "Мръднал ли съм?", първо трябва да си отговориш на въпроса каква е разликата между теб и кошчето за боклук. Е как ти се харесва научната страна на въпроса ти? Че то е по-умно ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 01, 2008 4:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13044.jpg) |
Sandro123 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
по времето когато гледах сагата DBZ по улиците постоянно си мърморих Ka-me-ha-me-HA! иначе и блийч силно прихвана, особено биякуя... да не говорим колко израза на японски почнах да употребявам
anime addicted
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 01, 2008 4:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1750_1250202128.gif) |
nem13 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Мммм... като се замисля, след Кеншин си въртях ОрО постоянно, стана ми като условен рефлекс... също и Арара, макар че то е май преобладаващо женско... ениуей.
Блийч не ме зариби, нито Наруто, но Simoun - баси, продължавам да си промърморвам "Суйгьоку но Ри Мааджон" вече втора седмица...
Друга любима реплика ми е на Хао от Шаман Кинг - Мойро. Ахахаха..... сега като го написах го изтърсих, без да се усетя... супер сею има тоя пич... Анта... мойро... И другия му лаф, чет чена...
Ениуей, за нормален японски... ми постоянно ми се въртят разни работи, и постоянно ги казвам на глас. Аригато ми е тромаво, ползвам си крайно неформалното Домо, и така. Като излизам от вкъщи - иттекимас, но никога не съм казвал преди ядене итадакимас, обик8новено веднага почвам да яда, хахаха.
Хай, хай - едно такова примирено съгласие го ползвам постоянно, като споря с жени:V.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 1:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9036.jpg) |
Atem |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
АХХА ония ден един прятел носи бира и аз му викаммм еее зетцу и ти си бил некно шевче ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) и тем подобни поовината ми прятели сам ги нарекал на хора от акутцки иначе тва с джицутата се подразбира
Некав ми се дърви ония ден и аз му викам: Now I m going to introproduce you to my own jitsu ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) /имам мноо грешки/ и си праа хендсайните и ония ме гледа кат насран
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 8:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18693_1232034488.jpg) |
inc |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
magiosnicata написа: Абе май почти на всеки се случват такива неща.Аз имам навика пак да си мисля за техниките и имената им в Наруто, И аз така.Постоянно ми прескачат през главата разни изрази,думички,които са казали някви си там аниме герои ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) За сега се здържам да се излагам пред ора,но ми се е случвало докато си седя в нас сама да си кажа тихичко бякуган!и да облеща очи
Тъй че всички аниме фенове(макар че аз гледам от скоро но определено се зарибих)явно сме малко чалнати ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) не че има нещо лошо...нали?
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|