|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Аниметата и училището ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 23, 2009 4:56 pm |
![Аватар](http://www.mehanata.org/forums/download/file.php?avatar=80_1359029832.png) |
Jeanne |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
karin написа: MorticiaN написа: Мене мама ми каза, че за дето почнах да вадя петици трябва да спра да гледам аниме и сега ми е сложила някаква парола и само мога да пиша по форуми без да тегля нищо :/ баце толко ли е трудно да се сетиш гледай онлайн ако треа аз ще ти прата един саит ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) мн е добър ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) той се ебава...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниметата и училището ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 15, 2009 10:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37293_1378913575.png) |
Chaos. |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Даскалото пречии! Не, не гледам абсурдно много анимета, даже малко гледам, но знам причината - даскалото пречи ! xD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниметата и училището ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 22, 2009 10:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37009_1268731826.jpg) |
A_I_R_C_A_R_T_E_R |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 21, 2009 3:14 pm Мнения: 306 Местоположение: Why So Serious!?
|
Училището е важно и затова го поставям пред анимето, съвсем разбираемо е. Не знам как може да гледате аниме в даскало, то просто не носи наслада /пробвал съм/ - само крия телефона под чина като обикаля учител, въртя се по всевъзможни начини, за да се скрия зад гърба на съученика пред мен ... Както казваме в Пловдив: "Не е хава,майна!"
_________________ ~ One Piece FTW ~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниметата и училището ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 04, 2009 5:26 pm |
Нарутард |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Ам понеже главно се занимавам с приемане на заявки за ПСП : филми , аниме и т.н си качвам 10 еп one piece и си гледам като имам исп :d
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|