|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 1:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 2:25 pm |
![Аватар](http://i305.photobucket.com/albums/nn227/IvCHoy/Profils/ivcho-av.png) |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
TheExar написа: Мръднал ли съм? Причината е Блийч. Ходя си по улицата и току изтърся "Chire, Senbonzakura!" или подобни - "Ikorose, Shinsou!". Напоследък и "Kudakero, Kuyoka Suigetsu!". Не се случва рядко да изтърся и "Адоно сан-джиу сан: Соукатсуи!". Некви магий ми се въртят в главата... А най-често - БАНКАЙ! Значи вървя си просто, нещо ме прихваща и си крещя на ум (и леко шепна на глас и много злобно) "Банкай!" и едни звуци издавам...
Нещо подобно при вас? Засега само от Блийч ме е хващало.
П.П. Егати, втора тема отварям и то пак адски сериозна и обезпокояваща. Ще разсипя някой ден форума... "Chire..." ОПА!
Мръднал си определено! Не, че аз не казвам на приятелите, "добро утро", "Наздраве" и тем подобни на японски и те ме гледат странно.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 2:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
dop3 написа: явно и аз съм мръднал с един фр като говорим по телефона първото което казваме е муши-муши а Бака е класика като вече се спомена
Муши-муши ли си казвате? Брееей не знаех, че е имало такива фенове на буболечките в България ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) Ми има там разни клубове запишете се в някой, че да се срещнете с хора, които споделят любовта ми към насЕкомите ^^
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 2:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18202.jpg) |
Hasegawa Kumiko-chan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Е явно и аз съм мръднала, щото се си използвам някви японски изрази-охайо, коничиуа, итадакимасу и тн абе всички си ги знаем.
Обаче върхът беше след там един час по японски дето имах и учехме как да се запознаем с някой. И по-късно същия ден отивам до магазина и на щанда за меса аз още си мисля за японския и си мърморя доузойорошику, а продавачката ми каза:
-Съжалявам но такава шунка не продаваме.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 3:08 pm |
![Аватар](http://i305.photobucket.com/albums/nn227/IvCHoy/Profils/ivcho-av.png) |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Safiir написа: dop3 написа: явно и аз съм мръднал с един фр като говорим по телефона първото което казваме е муши-муши а Бака е класика като вече се спомена Муши-муши ли си казвате? Брееей не знаех, че е имало такива фенове на буболечките в България ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) Ми има там разни клубове запишете се в някой, че да се срещнете с хора, които споделят любовта ми към насЕкомите ^^
Не, не, днес определено съм ти голям фен, ако прочета още един такъв твой пост и ще получа инфаркт от смях.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 1:34 am |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
wildbeast написа: Хъх мен бягането стил 'Наруто' ме е зарибило.
Бързо се измаряш, защото по никакъв начин не подобрява кръвообръщението
Сафиире разглеждам фенскусии само и само за да видя как се ебаваш с хората
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 2:22 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
aniira написа: чибета
пич моля те поправи си го това преди големия лош Сафир да те е глътнал със все вътрешности
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 2:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
aniira написа: aniira написа: Няма човек, който да е наред, повярвай ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) . ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Леле имало и по-зле от мене ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Аз много Японски не говоря ( ![=))](./images/smilies/=)).gif) ), но откакто почнах да гледам anime и постоянно ми се причува Japanese speech около мене ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) и понякога си представям някои хора като чибита ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) .
браво баце ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) аз до тая степен да си представям хората като цибита още не съм стигнал
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 2:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
aniira написа: Ае момиче съм ве чора ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) .
И... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) това да не би да е някакъв проблем
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 2:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13993_1275568948.png) |
aniira |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 21, 2007 5:22 pm Мнения: 269 Местоположение: Близката лудница o.O
|
dadaadda написа: aniira написа: Ае момиче съм ве чора ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) . И... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) това да не би да е някакъв проблем ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
Нем просто уточнявам ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) .
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|