|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Аниметата и училището ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 27, 2009 2:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25198_1307106892.png) |
petarvladikov |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Лятото ще го балансирам,хем учене да има,хем вънка да се тъпее,хем пред компа да се блещя. После идва 7ми клас и училището тряя да надделее мързела и анимето...а ще успее ли?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниметата и училището ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 22, 2009 6:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34998_1421447141.jpg) |
karin |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Юни 26, 2009 10:27 pm Мнения: 964 Местоположение: Sf
|
MorticiaN написа: Мене мама ми каза, че за дето почнах да вадя петици трябва да спра да гледам аниме и сега ми е сложила някаква парола и само мога да пиша по форуми без да тегля нищо :/ баце толко ли е трудно да се сетиш гледай онлайн ако треа аз ще ти прата един саит ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) мн е добър
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|