|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 4:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 23, 2007 12:01 pm |
![Аватар](http://img297.imageshack.us/img297/8071/killabarbiesujuwoo35ry8.png) |
Monochromantic |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 23, 2007 10:09 am Мнения: 150 Местоположение: София.
|
Тегля и, ако не е нещо, на което често да се връщам, трия. В случай че има моменти, които харесвам/обожавам, оставям на компютъра, докато ми е на кеф да ги гледам пак и пак, после, като ми писне, трия. Ако пак ми се догледа, пак свалям. И така.
_________________ FOOL'S MATE June '06.
FOOL'S MATE July '06.
JUNON April '05.
JUNON September '05.
Arena37C July '06.
Ако има заинтересовани да ги купят, да ми пишат на лична. Благодаря за вниманието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 26, 2007 3:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5147_1257360177.jpg) |
pisulka_sensei |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
phoenix_rage написа: Обикновено трия, но ако си заслужава прежалвам някой друг диск...
И аз така, по принцим ме мързи да ги записвам но ако има нужда и това се прави.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 04, 2007 9:40 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1750_1250202128.gif) |
nem13 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Ами, дискчето си ми е прилично и не се свеня да славя цулото аниме, преди да го метна на ДвД, но имам няколко, които си ми седят, щото или са онгоинг, или чакам втори сезон (Д.Грей мен, Зеро но Цукайма)... Иначе останалите си отиват директно по ДвД-та, макар че в момента Канон 2006 и Ай Йори Аоши си чакат Нерото да ги запали...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 11, 2007 5:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7097.jpg) |
Gipsa |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Сря Фев 21, 2007 1:54 am Мнения: 48 Местоположение: Враца
|
Frostburn написа: аз съм решил да права най голямата колекция от анимета на ДВД така че мисля че това отговаря на въпроса
Сподели насам и аз съм голям навитак за DVD - a когато няма пиша яко на дискове
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|