|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 11:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 10, 2007 4:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
хм такааа
първо бих изтрил от лицето на земята сегашната си самоличност- ще отида да живея на място където ще съм абсолютно непознат и ще е бая многолюдно
второ бих станал втори Зеро - значи ще да се остановя на място където има социално напрежение ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Сред хаоса ще съм още по-незабележим.
А кого бих убивал - тези които пречат за осъществяването на плановете ми.
А какви са плановете ми ? Моля не ставайте смешни ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) те могат и са само едни - Господство над целия свят
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 12, 2007 2:36 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19682.gif) |
† KIRA † |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 7:29 pm Мнения: 75 Местоположение: Valley of Death, Over da Hills and far away, Sofia
|
Ооо не веднъж съм се замисляла какво бих направила, ако ми попаднеше "Death Note" в ръчичките ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) та в реда на мисли, докато си пътувах в 204 първо реших, че бих я разгледала (все пак такава възможност пропуска ли се ? - да пипнеш "Death Note" вдействителност), след това бих я изхвърлила в някое тинесто, мръсно езеро (та да е сигурно, че никой няма да я намери - камоли да се гмурне изобщо). Обаче после реших, че ще да е голяма загуба ако се опитам да я хвърля и определено бих се изкушила, обаче почнеш ли веднъж да убиваш - колкото и да се криеш, колкото и добре да умееш да се измъкваш от "Ръцете на Закона" рано или късно всичко ще се разкрие...и все пак...тайничко се надявам някое Шинигами да ми подхварли такваз тетрадчица
_________________ Some people tell me that I need help ? - Some people can FUCK OFF AND GO TO HELL and I'm not the one with the criminal mind, but I'll change my mind, if you keep fuckin' with minds !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 19, 2007 10:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13044.jpg) |
Sandro123 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Цитат: по точно какво няма да направя еми днес ме ядоса госпожата по математика-МЪРТВА! една скумрия от нашият клас се прави на владетелка на земята-МЪРТВА
и аз така мисля ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ама няма да съм като Лайто-кун и да убивам всички с инфаркт, а ще измислям по-интересни неща. примерно на някой който ме е издразнил, да му падне саксия на главата, да го зашемети и да падне в някоя шахта, където да бъде изяден от дружелюбни канализационни плъхове.
представям си как разказват за някои от по-странните ми убийства в новините
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 9:09 am |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Некой от форума дето пише глупости ше го пратя да ми открадне PS3 - XBOX360 - WII ( С оше некой друг кашон игри )
Да ми ги остави пред нас и после да се самоубие некъде, и да не мое го намерят дълго.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: :) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 1:12 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9036.jpg) |
Atem |
|
|
kuretza3 написа: ште има нов световен ред ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) и ште се леят реки от кръв штот сам много ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) ако някой се 4уди убивал ли сам не6то досега по принцип кат ми ску4но избива всекви ку4ета котки хамстери за забавление схтот ма кефи да ги трепа ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) само не барам морските свин4ета схтот ма кефат ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ти си бахти изруда
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 12, 2008 6:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27590.gif) |
little_hebi |
|
|
олееееееее само ми я дайте :твистед: 1-во оная ку**а по математика, после TOKIO HOTEEEEEEEEEL и всички чалгари и чалга певачки. Вярно, не познавам всички чалгари, за това ще жертвам приятелките си ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Какво да ги направя като всичките (освен една) слушат чалга! :лол:
Добре, сега сериозно. Ами....за Tokio Hotel и г-та по математика не се отмятам и за чалга певачките също. Може би едни момчета, които тоооооооооолкооооооооова мнооооооооогооооооо ме дразняяяяяяят :ежил: :ежил: :ежил: абе, незнам...вии ми я дайте, пък... :лол:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|