|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 18, 2006 7:24 pm |
|
kidamy |
|
|
|
Imari написа: Хмм мисля, че мога да разбера момичетата защо казват "не" - нормално. Но се чудя на момчетата ... Бих искал да изброя 2 причини поради които едно момче може да каже "не" ................
1вото от твоите:Анимето уби фантазията ми а да знаеш,че я имах в повече сега мозъка ми е пълен с клишета.
2рото: Хах не ме е срам
Не честно карат те да се усмихваш защото такъв идеал няма просто това е клише на ,което сме свикнали да ахкаме аниме героините са просто едни клишета това е истината. А да ти кажа не искам клише за съпруга
Няма я интригата като знаеш характера и и знаеш,че винаги ще е така просто как да ти го обясна просто ще е адски предвидима и вече това прави скуката. Ние живеем в свят на противоположности ако нямаше лошото нямаше да изпитваме доброто ако нямаше грозното нямаше да виждаме хубавото и така на татак.
П.п
Ох по филосовски много дълго мога да го изпиша ама едва ли некои ще си направи труд да чете за това вземете кратката версия
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 18, 2006 8:26 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
О да определено бих се омъжила за аниме момче ^^
Но въпроса е че не мога да си избера за кое
толкова много.. все сладки и красиви~
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 18, 2006 10:07 pm |
|
Little Nightmare |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 10, 2005 12:11 am Мнения: 127 Местоположение: дебнеща в тъмната уличка зад ъгъла
|
dendi написа: О да определено бих се омъжила за аниме момче ^^ Но въпроса е че не мога да си избера за кое толкова много.. все сладки и красиви~
абсолютно си права
_________________ I`ll be there when you fall asleep, waiting with your worst fears in my hands ready to unleash them...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 20, 2006 4:52 pm |
|
BlossomStar |
|
|
|
оуу да...но като четох постовете ще сложа условия... първо това, което си представям е нещо като героите на FF:AC...или изобщо на игрите само дето от плът и кръв....опитвала съм се да си представям двуизмерни аниме герои като триизмерни...интересното е, че обикновено им слагам едно лице...сигурно човека, който има такова лице ще бъде моята огромна наповторима любов...както и да е... и за характера става дума да е такъв като на даден аниме герой, но много по-обогатен, защото е човек и да не знам характера му, че е такъв....просто се запознавам с аниме герой, но аз не знам, че е той....ъх
макар че...много от магията им се губи с пренасянето на някои от героите в нормалния свят и нормалните ситуации...но да акжем ако има някакъв нормален еквивалент
бе 100% такава тръпка би ми била и да се омъжа за истински красив професионален убиец от световен ранг, примерно ....въпросът е, че с такива не се запознаваш под път и над път....а в аниметата, книжките и дрън дрън става
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 22, 2006 8:21 am |
|
Aurora |
|
|
|
HOLO написа:
хахахаха, rox sox
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 22, 2006 8:36 am |
|
HOLO |
|
|
Регистриран на: Вто Дек 27, 2005 12:46 pm Мнения: 100 Местоположение: Plovdiv - Sofia
|
Sparcling Generation Valkyre Yuki лично мен ме разцепва
четеш ли онлайн комикси ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 31, 2006 2:59 pm |
|
Shadowcat |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
хмм определено бих се омъжила за някой аниме герой,наистина някои са толкова сладки хмм добър пример може да бъдат итачи и гаара от наруто,соуске от фмп и инуяша... ops:
ама после кат се замислих решик че въпбще не мисля да се омъжвам по принцип....а после стигнах до заклучението че аниме героите са симпатични ама само а си ги гледкаш не да си прекарваш живота с тях...
Последна промяна Shadowcat на Съб Сеп 02, 2006 5:28 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|