|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 11, 2006 10:42 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2382.jpg) |
Freya |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
Bars написа: Смисълът и стойността на анимето не са в някакви графични сцени на насилие, а в цялостния сюжет, драмата, великолепната музика и атмосфера и т.н. С други думи няма никакво значение дали ще видиш едно или две черва по-малко.
Да, бе. Ти да не мислиш, че някой е гледал примерно Хелсинг заради дълбокия му сюжет. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Blooooood....
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 11, 2006 11:27 am |
![Аватар](http://bgfreaks.org/style_avatars//AngryBunny/boss.gif) |
VAD |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Freya написа: Да, бе. Ти да не мислиш, че някой е гледал примерно Хелсинг заради дълбокия му сюжет. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Blooooood.... ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Въпрос на приоритети. На някой вече ние писнало от кървища и ефекти сами по себе си.
Баталните сцени всъщност доста ме издразниха с липсата на логика. Във facility-то много добре знаеха с какво си имат работа, и въпреки това охраната е въоръжена с безполезни в случая оръжия. Никой не се сеща да извади Магнум, лазер, граната сълзотворен газ или какъвто и да е екслозив, създаващ ударна вълна, шлюзовете се отварят с проста ръчка от вътре и нямат централно заключване, малката има имплантирана бомба командвана от мобилен, ама никоя няма проследяващ чип или GRPS...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 11, 2006 11:42 am |
![Аватар](http://bgfreaks.org/style_avatars//AngryBunny/boss.gif) |
VAD |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Shost In The Shell и Lain са ми любимите (иначе и Grave of the Fireflies заради драмата и Wanderful Days ако може да се нарече anime - заради визията)
Usagi написа: Мда идеята за диклонусите мн ме кефи. Тва анимето като го гледам и се сещам винаги за филма Видове не знам що ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
намери си сагата за Небесните Господари (три томчета са, издадени през началото на 90-те) на Джон Броснан.
Ех... дано някой ден се появи Гибсън на anime...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 11, 2006 11:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Небесните господари просо рулира
с тях ми запо4на SF библиотеката
... началото на 90-те, толкова ли отдавна беше... винаги съм се надявал някога да го филмират (анимират по-добре) - Майлоу 100 %ще разбива с character design
а елфен лийда и той е много добър, аз си го дръпнах от датаком-а - не знам работи ли не работи ли, ама като го вкарам в steadypc.com търса4ката и ми излизат линковете от там и няма нищо орязано
а някой знае ли допълнителния епизод дали го има някъде в бг ?
пс. узаги - много як аватар
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 11, 2006 4:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Е как бе има си смисъл в Elfen lied. Гледаш тонове кървища и малки момиченца превръщащи се в месомелачки ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) К'во повече му трябва на човек *двоен ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) *
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 11, 2006 4:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2382.jpg) |
Freya |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
Bars, айде да не го обръщаме на лични нападки, какво ще кажеш? Обикновено дори не бих обърнала внимание на поста ти, но в момента адски ме боли глава и съм гладна, тъй че съм раздразнителна => позволявам си злобния отговор на седмицата.
Очевидно първо изобщо не четеш какво пишат другите и второ си тълкуваш нещата както си искаш. Написала съм, че Лийда е идейно, така е, но за мен то е просто нещо като интересен подход за изследване на човешката психика (особено тъмната и страна), а що се отнася до някакъв по-висш екзистенциален смисъл има доста анимета, които са в пъти по-добри. Дума, която много пасва за Лийда - надценявано. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Всички говорят колко е дълбоко, но на места някакси нещата не са добре уплътнени, все едно че тези от студиото ги е домързяло да се занимават по-подробно с нещата и всичко е останало леко хаотично и повърхностно. А що се отнася до това, че не търся смисъл в него - абсолютно невярно, напротив, аз съм човек, който търси под вола теле и понякога си интерпретира идеи, които на авторите не би им хрумнало да включат. (само за инфо - мен Елфън Лийд иначе ми хареса (горе-долу), някой да не си помисли друго от поста ми ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 11, 2006 4:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Айде до го обърнем. Тук всеки като каже, че нещо не му е харесало се извинява, повтаря глупости от сорта на "това си е лично мнение, да не вземе някой да се обиди"
На форума му липсват флейм войни, но в тази тема, че да не спамим: http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=1126&start=90
Цитат: Смисълът и стойността на анимето не са в някакви графични сцени на насилие, а в цялостния сюжет, драмата, великолепната музика и атмосфера и т.н. Ми тия детайли леко липсват, така че си има нужда от насилие (без музиката - тя е налице, няма да си кривя душата).
Като е цензурирано няма смисъл да се гледа. Elfen Lied е чифт цици с розови зърна и много кръв + хвърчане на крайници (опа... два чифта са... имаше още едно диклониусче, Нана)
Bring it on
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|