|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 6:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Окт 09, 2005 10:43 pm |
 |
Robin-chan |
|
 |
Регистриран на: Пон Авг 01, 2005 8:53 pm Мнения: 424 Местоположение: on my pirate ship - ARGH! ;)
|
Vivi + Kohza [One Piece]
Sanji + Nami [One Piece]
Zoro + Katzuburagi (май така и беше името О.о) пак от същото аниме
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Окт 09, 2005 10:51 pm |
 |
Ранд ал-Тор |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 2:17 pm Мнения: 375 Местоположение: Балхара
|
Razengan написа: О да те имат някакви много възвишени отношшения и всио останало но не са двоика. Вярно е че са обсебени с някакви идей един за друг но не са двоика. Двоика има точно това значение на двама души които се привличат. Да си чул някои да каже "Те са много хубава двоика" за някои добри приятли?
Разбира се, че съм чувал. Лексикално погледнато думата "двойка" не се ограничава само до двама влюбени и мислех, че това е ясно.
Аз лично отговорих в темата с настройката, че "хубава двойка" са просто двама души, които изглеждат чудесно като са заедно. Един вид се преобразяват и стават съвсем други. Това е магията на приятелството/любовта.
_________________ Not every treasure is silver and gold.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Окт 09, 2005 10:53 pm |
 |
Robin-chan |
|
 |
Регистриран на: Пон Авг 01, 2005 8:53 pm Мнения: 424 Местоположение: on my pirate ship - ARGH! ;)
|
samara написа: Robin-chan написа: Vivi + Kohza [One Piece] стига бе  хе хе, най-сетне някой, който да мисли като мен. Те са перфектната двойка, жалко че нямаше развитие в анимето 
уааау един човек който да мисли и като мене  първия човек с който сме на едно мнение за тях двамата наистина и аз се ядосвах че поне една целуфка нямаше :>>>> (ма и нахална бе)
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 11, 2005 1:10 am |
 |
SilverBlue Dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 14, 2005 12:54 am Мнения: 332 Местоположение: Freedom city
|
Ayyy... mnogo sa...
Belldandy and Keiichi (Ah! My Goddess)
Yoh and Anna (Shaman King)
Hubb and Cher/ Hige and Blue (Wolf's Rain)
Chi and Hideki (Chobits)
Sango and Miroko (InuYasha)
tezi tuka sa si troyka - Yuki, Tohru and Kyo (Fruits Basket)
Maria and Brandon (GunGrave)
Midori and Seiji (Midori no Hibi)
Naru and Keitaro (Love Hina)
Inache si imam i edna mnogo lyubima proekto dvoyka - Ohgami and Maria (Sakura Wars) - te taka i ne stavat dvoyka v Tv seriikite, OVA-tata i filma, no v igrata moje
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 11, 2005 8:17 am |
 |
Jack_Black |
|
 |
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 9:30 pm Мнения: 212 Местоположение: In the Mushroom Forest
|
Belldandy and Keiichi -ми просто си пасват-и двамата са мили и дабри и абе най-ме кефят
Naru and Keitaro -големи са сладури двамата-той я ядоса и БУУУМ в небето
Midori and Seiji-мъжът и ръката му просто няма такава двойка
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 11, 2005 3:05 pm |
 |
demo |
|
 |
Регистриран на: Чет Авг 04, 2005 5:37 pm Мнения: 60 Местоположение: Студ.Град
|
Цитат: Sanosuke x Megumi O.o (Kenshin)
Просто няма по готина двойка от тези 2мата (по мое мнение де), останалите са прекалено измислени
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|