|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 2:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 8:27 pm |
 |
trigun |
|
 |
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Много има, ма в момента се сещам само за една от Gungrave. Разговор между Хари и Некъф Негов Шофьор:
Х- Какво ще направиш, ако видиш диамант та пътя?
ННШ- Ще го взема, разбира се!
Х- ...
ННШ- Защо, не трябва ли?
Х- Ако аз намеря диамант на пътя, ще се огледам наоколо за руда. Винаги трябва да мислиш за бъдещето, не само да гледаш пътя пред теб. Такъв човек съм аз и така правя нещата.
Бе да ви кажа, позамислих се. Ма и да не забравяме, че Хари си беше голем к**елдак.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 18, 2008 11:39 am |
 |
rrrdimitarttt |
|
 |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 8:30 pm Мнения: 124 Местоположение: Bansko
|
I will obtain power in my oun way  -sasuke
_________________ The only thing we must fear is the fear itself
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 18, 2008 1:39 pm |
 |
Squall_1st |
* |
|
Отново оправдахте представите ми, че повечето хора в тоя форум, са пълни идиоти.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 20, 2008 11:02 pm |
 |
Amazoneca |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 26, 2008 11:36 pm Мнения: 358 Местоположение: Пловдив
|
От почти всяко аниме може да си вземеш някаква поука. Просто трябва да вникнеш в нещата които говорят и правят, а не само да гледаш екшъна или да четеш репликите само за да знаеш кои ще се бият примерно.
малко оффтопик: Нещото което ми е почти като мото (осъзнах за какво наистина става дума като почнах да тренирам джудо) "С голямата сила идва и голямата отговорност" - Spiderman  . Пак е от анимация.
|
 |
|
Заглавие: Re: ...  Публикувано на: Пон Авг 11, 2008 11:37 pm |
 |
inc |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
Kaimyou написа: "Най-лесния начин да преодолееш трудна ситуация е с усмивка... дори да е фалшива." ... 
.
Това го правя винаги  всмисъл фалшивата усмивка. Винаги минава-дългогодишен личен опит.
А за други поуки-да много съм си взимала. Но пък аниме света е доста различен от реалността, колкото и да са близки(тц тва като го прочетох и ми прозвуча адски тъпо, но мисля, че ми схванахте идеята)
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|