[яуоте="жладо_кк"]Хм! Книги отдавна не съм чел по простата причина че си имам достатъчо учебници и като съм чел 5-6 часа ми се иска да си почина с някое аниме и т.н. Пък и ми се уморяват очите(доктора каза така) от четенето.[/яуоте]
Разбира се че и аниме и книги. Без аниме не може да се живее, както и без хубава книга.
Особено сега както чета HELLGATE LONDON- EXODUS и както след това ме чака STARCRAFT FIRSTBORN - The Dark Templar Saga.
Заглавие:
Публикувано на: Сря Авг 01, 2007 5:00 am
Nightwhisper
Регистриран на: Нед Сеп 10, 2006 4:44 pm Мнения: 808 Местоположение: Between the cells of history
И двете.Може би предпочитам аниме малко повече ама без хубава книга не върви.Като не работя на компа(значи да гледам аниме) предпочитам да чета вместо примерно да гледам ТВ
Дъъъъ 0_о Защо по дяволите аниме и манга са сложени на едно място? Няма кой знае колко общи неща между тях. Много по-логично би било да сложиш манга/книга. Само не ми казвай, че не знаеш каква е разликата между аниме и манга :/ Иначе в зависимост от настроението ми или гледам аниме, или чета манга или някоя книга. Не бих казал, че имам някое конкретно предпочитание.
Дъъъъ 0_о Защо по дяволите аниме и манга са сложени на едно място? Няма кой знае колко общи неща между тях. Много по-логично би било да сложиш манга/книга. Само не ми казвай, че не знаеш каква е разликата между аниме и манга :/ Иначе в зависимост от настроението ми или гледам аниме, или чета манга или някоя книга. Не бих казал, че имам някое конкретно предпочитание.
Знам каква е разликата Но комикса (грубо казано) за мен е по-близо до анимацията, отколкото до книгата. Не натрапвам това мнение. Може би бих поправил анкетата сега като се замисля, но вече съм я пуснал така...
"Властелинът на пръстените", Dragon Lance и Icewind Dale поредиците, "Песен за огън и лед" .... никоя манга или аниме не може да ме въвлече до подобна степен в историята си. И макар че като любимо занимание препочитам анимета пред книги(защото ми отнемат в пъти по-малко време и все пак се движат ), гласувам за книги, защото за тях много повече важи:
oversoul написа:
...кое смятате, че ви обогатява повече (културно, емоционално или просто като човек) и защо?
Публикувано на: Сря Авг 01, 2007 1:11 pm
dadaadda
The No-Goodnick
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения