|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 09, 2006 12:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
killua написа: Стига бе, не знаех, че толкова хора мразят Хелзинг..
И аз незнаех, и ми е кеф да видя, че хората които не харесват Хелзинг са повече от колкото очаквах ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Аз го зарязах още на 2 еп.
По принцип няма аниме, което да хейтвам (освен Хелзинг). Има такива дето не ме кефят, ама чак да ги мразя...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 09, 2006 12:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2628_1309120829.png) |
KoCTeH |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
МИ да мразя не се сещам...обаче
Dears & shakugan no SHANA
съм ги почнал от ехеееее и още не мога да ги доглем
Нещо не можаха да ме гепсат как си требва
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 09, 2006 12:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14.gif) |
killua |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 3:08 pm Мнения: 371 Местоположение: Sofia
|
Shana-та и аз след първи епизод си рекох - твърдо не
А Лав Хина също много недолюбвам, както и Елфън Лийд (това вече съм го не гледала, но айде и аз да мога най-сетне да кажа - скапано е, пълна тъпня ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) )
Ох, нещо съм се сбъгала и спирам да пиша тука, че ще взема съвсем да се забравя
_________________ Cook it, babe!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 09, 2006 1:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2268.jpg) |
DarkAzazel |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 1:46 am Мнения: 694 Местоположение: Стара Загора
|
GokuKakarot написа: С риск да бъда овикан от някои юзери на форума ще кажа, че анимето, което ми беше скучно и не можа да ме грабне, е Akira.. А да как го забравих и на мене ми беше доста скучно , разбирам че за времето си е било забележително , но чисто и просто не можа да ми въздейства по какъвто и да било начин vovich написа: Та така де някви "Ангели" дето суперяки бомби не ги хващат , ама един малко по-голям от нормалното куршум от ева ги пеца отзад и пищят като локомотива София-Бургас на завой
Евите неутрализират AT полето на ангелите и за това могат да ги пуцат с малките куршуми и да ги боцкат с малките си ножчета
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 09, 2006 1:04 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
DarkAzazel написа: Евите неутрализират AT полето на ангелите и за това могат да ги пуцат с малките куршуми и да ги боцкат с малките си ножчета
Надушвам опит за защитаване на аниме
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 09, 2006 1:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=774_1563103638.jpg) |
Ray-kun |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 10:10 pm Мнения: 518 Местоположение: Somewhere in N-City, Japan...
|
Мноооого рядко ми се е случвало някое аниме да ме разочарова, но това е така, защото аз твърде внимателно подбирам заглавията, които свалям. И все пак са се намирали и такива:
Code Geass - Изгледах първи епизод... и мнението ми е, че това аниме е слабо и от него лъха изкуственост, а авторите му май не знаят на кой свят живеят. Че това си е чиста пропаганда бе, "добрите" японци срещу "лошите" западняци" (а пък главният герой Льолуш Ламперж дори не е японец, съдейки по името). Анимацията не ме впечатли с нищо, освен с длъгнестите мъжки фигури (доколкото рабрах, дизайнът на героите е на КЛЕМП, така че то си е характерно за тях, но все пак ми дойде в повече). Ендингът му много ми заприлича на оупънингите на Розен Мейдън с тази разлика, че беше доста по-зле. Оупънинга повече ми хареса.
В гледането на "Кодът Геас" ще се огранича само до този първи епизод. Според мен не си струва да хабя повече време и място на компютъра си за него. (копирал съм мнението си от друга тема, че ме мързи пак да пиша).
Maria-sama ga Miteru - анимацията му хубава, ама само дотам. Още на първия епизод ми досади, което е изключително рядко събитие.
One Piece - знам, че има много фенове и може би с право, но за мен е твърде грозно нарисувано, следователно не бих го гледал никога.
Всичко друго, което съм гледал, ме е удовлетворило поне сонякъде, така че няма какво повече да флеймя.
_________________ ФБ страница на "Светът ви очаква" - авторски фентъзи роман.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 09, 2006 2:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50_1298900478.jpg) |
chibi_chibi |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
щрак~ууууууу
Аз се намесвам тука с цел да напомня - не се омазвайте, кк? Тука трябва да кажете кои анимета не ви кефят, да, флейм тема е, но все пак не пускате по 20 поста, а пуснете един, в който да изброите всичко, що не понасяте, а след това може и още 1, максимум 2, ако забравите нещо!
Ще трия 4-ти и следващи постове!
По темата...Magikano, Ah! My Goddess, Hellsing, Dai Mahou Touge, Detective Conan, / по една немска тв съм го гледала 1-2 пъти, е , такава простотия няма!/, някои фенбойки истории, които няма да назовавам, че ми се живее ;д;;д;д, Yami to boshi to hon no tabibito, Bubblegum Crisis / излъгахa ме за половин еп xD/ и някои други, които не се сещам в момента...
Принципно напоследък рядко ме разочарова нещо, тъй като много разучавам преди да почна нещо, щото иначе .......... Ала тъй като гледам и по препоръчки, случва се понякога да попадна заради доверчивост на някоя бозица, макар че в овечето случаи са ми добри съветниците ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 09, 2006 2:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Мдааа...твърде дълъг списък ще се получи, ако тръгна да изреждам моите "анимета, които мразя и не мога да разбера защо другите харесват".
Понеже не видях някой да наплюе Full Metal Alchemist. Ще го направя аз.
1. Безумно досадни герои.
2. Безумно досадни драматични истории, които се случват с главните герои.
3. Безумно развлачено действие.
4. Безумно и безцелно зациклен сюжет, който обещава на зрителите много неща и не си спазва обещанията.
5. Безмумно се дразня, когато някой почне да го хвали или да го сравнява супер-яки фентази сериалчета с него.
Иначе дежурните тъпизми, които всеки втори мрази си ги знаете - Pokemon, Yu-Ghi-Oh (или както там се пише), Dragon Ball, Hellsing, NGE (заради отвратителното отношение към зрителите), Angel Sanctuary, принципно yaoi елементите в shojo заглавията и т.н. и т.н.
Shonen-Ai просто не гледам...
Последна промяна velush на Пет Ное 10, 2006 10:04 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 09, 2006 3:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1342_1272143042.gif) |
[dimension] |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Честно казано малко анимета не ми харесват.. сигурно 2-3 съм зарязала..Има такива, които си ги гледам доволна и такива, които ги гледам с леко отегчение. Например от типа Ah, Megami-sama, Utawarerumono и др на места са ми били леко скучни, но съм си ги изгледала доволнa . И все пак всеки със своите вкусове. Някои обожават грийн грийн, аз бих се изповръщала върху него^^. Велики анимета за други са неприятни^^ Съжалявам, че трябва да го кажа, обаче нещото, на което заспивам със скоростта на светлината е Fate stay night..е няма такава тъпня...Гледах няколко епизода (към 8-9), уверих се, че НЕ ИСКАМ да си тормозя мозъка повече и не искам да си губя времето и го зарязах напълно щастлива..^^ Detective Conan..това го мернах по RTL 2. Еми доста е гадно сега^^.. Himawari-едно от малкото, които зарязах веднага.. ревюто ме подлъга^^ Но нааай-много мога да се оплаквам от Green Green. О, пресвети Боже..защо...защо...ТЪПОТИЯ до шия. Така и не разбрах, какво за БОГА му е толкова интересното. В началото беше някакво забавно и му се смях- след трети/четвърти епизод вече ми беше изключително тъпо и го гледах с голямо отегчението. Писна ми да гледам хвърчащи сутиени и гащи, пикльовци неогряни перверзници и тн..да не забравяме скапаните сауни с пари, където блузките винаги трябва да се намокрят. Спрях да го гледам вече на 8-9ти епизод, когато ми дойде в повече, идеше ми да разбия монитора и да удуша Футаба-чан, надеждата ми за нещо различно умря(после ми казаха, че всъщност имало плачещ край xD, но пак няма да го догледам..за нищо на света..)..в крайна сметка ^^ единствените герои, които не ме дразнеха до смърт на края бяха момичето с кактуса..и болнавото ^^ Фенове на Fate stay night & Green Green, прощавайте, че оплюх аниметата..
Последна промяна [dimension] на Пон Яну 22, 2007 7:43 pm, променена общо 1 път
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|