Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 12:05 am 
Аватар

Стига бе, не знаех, че толкова хора мразят Хелзинг.. при положение че има толкова по-скапани неща на хоризонта.. Мариа-сама га Мисеру например :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 12:17 am 
Аватар

killua написа:
Стига бе, не знаех, че толкова хора мразят Хелзинг..

И аз незнаех, и ми е кеф да видя, че хората които не харесват Хелзинг са повече от колкото очаквах :D . Аз го зарязах още на 2 еп.
По принцип няма аниме, което да хейтвам (освен Хелзинг). Има такива дето не ме кефят, ама чак да ги мразя...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 12:20 am 
Аватар

МИ да мразя не се сещам...обаче
Dears & shakugan no SHANA
съм ги почнал от ехеееее и още не мога да ги доглем
Нещо не можаха да ме гепсат как си требва :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 12:25 am 
Аватар

Shana-та и аз след първи епизод си рекох - твърдо не :lol:
А Лав Хина също много недолюбвам, както и Елфън Лийд (това вече съм го не гледала, но айде и аз да мога най-сетне да кажа - скапано е, пълна тъпня :twisted: )
Ох, нещо съм се сбъгала и спирам да пиша тука, че ще взема съвсем да се забравя :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 12:31 am 
Аватар

Бах... Neоn Genesis Evangelion... бла ... скука.. кви са тея глупости бе, оня пикльо Шинджи.. що не взе да ги наебе всичките мацки там...явно му пускаха.. дееее... Абе мн бъгаво аниме просто изтрещело отвсякъде. Как па го измислиха.. и някви евите.. трябва да плуваш в някви сополи доакто си в тях..блааааа!! Амм пък и къде се е виждало момиче в аниме без жартиери???? Та така де някви "Ангели" дето суперяки бомби не ги хващат , ама един малко по-голям от нормалното куршум от ева ги пеца отзад и пищят като локомотива София-Бургас на завой.. ...при това.. краят... ... .... ..????.... ??!?!?!?!?? ... imbeciles!!!!! ... бахти тъпия край, абе боза отвсякъде.. абе анимето кърти мозъци.. и то май доста е изкъртило...мн хора го възхваляват...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 12:48 am 
Аватар

С риск да бъда овикан от някои юзери на форума ще кажа, че анимето, което ми беше скучно и не можа да ме грабне, е Akira..

I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth.. Ally to good, nightmare to you!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 12:53 am 
Аватар

ООО леле прекалено много са :lol: на 10 анимета сваляни само 1 да ми хареса :) ще кажа две няколко които наи много ме отвръщават-Naruto,Dragonball z,Yu-gi-oh,Shaman king,He is my master.И още мнооого но не ги пиша по простата пречина че ми бяха толкова смотани че даже съм им забравил имената :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 1:03 am 
Аватар

GokuKakarot написа:
С риск да бъда овикан от някои юзери на форума ще кажа, че анимето, което ми беше скучно и не можа да ме грабне, е Akira..

А да как го забравих и на мене ми беше доста скучно , разбирам че за времето си е било забележително , но чисто и просто не можа да ми въздейства по какъвто и да било начин
vovich написа:
Та така де някви "Ангели" дето суперяки бомби не ги хващат , ама един малко по-голям от нормалното куршум от ева ги пеца отзад и пищят като локомотива София-Бургас на завой

Евите неутрализират AT полето на ангелите и за това могат да ги пуцат с малките куршуми и да ги боцкат с малките си ножчета

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 1:04 am 
Аватар
Пантсу Мастър

DarkAzazel написа:
Евите неутрализират AT полето на ангелите и за това могат да ги пуцат с малките куршуми и да ги боцкат с малките си ножчета

Надушвам опит за защитаване на аниме :o

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 1:18 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Мноооого рядко ми се е случвало някое аниме да ме разочарова, но това е така, защото аз твърде внимателно подбирам заглавията, които свалям. И все пак са се намирали и такива:
Code Geass - Изгледах първи епизод... и мнението ми е, че това аниме е слабо и от него лъха изкуственост, а авторите му май не знаят на кой свят живеят. Че това си е чиста пропаганда бе, "добрите" японци срещу "лошите" западняци" (а пък главният герой Льолуш Ламперж дори не е японец, съдейки по името). Анимацията не ме впечатли с нищо, освен с длъгнестите мъжки фигури (доколкото рабрах, дизайнът на героите е на КЛЕМП, така че то си е характерно за тях, но все пак ми дойде в повече). Ендингът му много ми заприлича на оупънингите на Розен Мейдън с тази разлика, че беше доста по-зле. Оупънинга повече ми хареса.
В гледането на "Кодът Геас" ще се огранича само до този първи епизод. Според мен не си струва да хабя повече време и място на компютъра си за него. (копирал съм мнението си от друга тема, че ме мързи пак да пиша).
Maria-sama ga Miteru - анимацията му хубава, ама само дотам. Още на първия епизод ми досади, което е изключително рядко събитие.
One Piece - знам, че има много фенове и може би с право, но за мен е твърде грозно нарисувано, следователно не бих го гледал никога.
Всичко друго, което съм гледал, ме е удовлетворило поне сонякъде, така че няма какво повече да флеймя.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 1:19 am 
Аватар

Мне просто му казвам нещо , което трябва и сам да знае щом е гледал анимето ,а това дали го харесва или не мен въобще не ме касае
Едит: А да сетих се още едно , което не ми хареса - Ghost in the shell , зарязах го някъде към 4-5 епизод просто атмосферате в анимето ме дразнеше

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 2:56 am 
Аватар

щрак~ууууууу

Аз се намесвам тука с цел да напомня - не се омазвайте, кк?
Тука трябва да кажете кои анимета не ви кефят, да, флейм тема е, но все пак не пускате по 20 поста, а пуснете един, в който да изброите всичко, що не понасяте, а след това може и още 1, максимум 2, ако забравите нещо!

Ще трия 4-ти и следващи постове!

По темата...Magikano, Ah! My Goddess, Hellsing, Dai Mahou Touge, Detective Conan, / по една немска тв съм го гледала 1-2 пъти, е , такава простотия няма!/, някои фенбойки истории, които няма да назовавам, че ми се живее ;д;;д;д, Yami to boshi to hon no tabibito, Bubblegum Crisis / излъгахa ме за половин еп xD/ и някои други, които не се сещам в момента...

Принципно напоследък рядко ме разочарова нещо, тъй като много разучавам преди да почна нещо, щото иначе ..........
Ала тъй като гледам и по препоръчки, случва се понякога да попадна заради доверчивост на някоя бозица, макар че в овечето случаи са ми добри съветниците ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 2:35 pm 
Аватар

Мдааа...твърде дълъг списък ще се получи, ако тръгна да изреждам моите "анимета, които мразя и не мога да разбера защо другите харесват".
Понеже не видях някой да наплюе Full Metal Alchemist. Ще го направя аз.
1. Безумно досадни герои.
2. Безумно досадни драматични истории, които се случват с главните герои.
3. Безумно развлачено действие.
4. Безумно и безцелно зациклен сюжет, който обещава на зрителите много неща и не си спазва обещанията.
5. Безмумно се дразня, когато някой почне да го хвали или да го сравнява супер-яки фентази сериалчета с него.

Иначе дежурните тъпизми, които всеки втори мрази си ги знаете - Pokemon, Yu-Ghi-Oh (или както там се пише), Dragon Ball, Hellsing, NGE (заради отвратителното отношение към зрителите), Angel Sanctuary, принципно yaoi елементите в shojo заглавията и т.н. и т.н.
Shonen-Ai просто не гледам...

Последна промяна velush на Пет Ное 10, 2006 10:04 am, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 3:35 pm 
Аватар

Честно казано малко анимета не ми харесват.. сигурно 2-3 съм зарязала..Има такива, които си ги гледам доволна и такива, които ги гледам с леко отегчение. Например от типа Ah, Megami-sama, Utawarerumono и др на места са ми били леко скучни, но съм си ги изгледала доволнa :). И все пак всеки със своите вкусове. Някои обожават грийн грийн, аз бих се изповръщала върху него^^. Велики анимета за други са неприятни^^
Съжалявам, че трябва да го кажа, обаче нещото, на което заспивам със скоростта на светлината е Fate stay night..е няма такава тъпня...Гледах няколко епизода (към 8-9), уверих се, че НЕ ИСКАМ да си тормозя мозъка повече и не искам да си губя времето и го зарязах напълно щастлива..^^
Detective Conan..това го мернах по RTL 2. Еми доста е гадно сега^^..
Himawari-едно от малкото, които зарязах веднага.. ревюто ме подлъга^^
Но нааай-много мога да се оплаквам от Green Green. О, пресвети Боже..защо...защо...ТЪПОТИЯ до шия. Така и не разбрах, какво за БОГА му е толкова интересното. В началото беше някакво забавно и му се смях- след трети/четвърти епизод вече ми беше изключително тъпо и го гледах с голямо отегчението. Писна ми да гледам хвърчащи сутиени и гащи, пикльовци неогряни перверзници и тн..да не забравяме скапаните сауни с пари, където блузките винаги трябва да се намокрят. Спрях да го гледам вече на 8-9ти епизод, когато ми дойде в повече, идеше ми да разбия монитора и да удуша Футаба-чан, надеждата ми за нещо различно умря(после ми казаха, че всъщност имало плачещ край xD, но пак няма да го догледам..за нищо на света..)..в крайна сметка ^^ единствените герои, които не ме дразнеха до смърт на края бяха момичето с кактуса..и болнавото ^^
Фенове на Fate stay night & Green Green, прощавайте, че оплюх аниметата..

Последна промяна [dimension] на Пон Яну 22, 2007 7:43 pm, променена общо 1 път

Deep roots are not reached by the frost.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 4:27 pm 
Аватар

хмм досега не си спомням да съм се издразнил от някое аниме което съм почнал....хал евър по телевизията даваха Сейлър Моон....като го видях си казах "ГОСПОДИ ЗАЩО"гледал съм му 2 епизода и само защото нямах нищо което да правя и бях на село на сичкото....1.битките по всяка вероятност са измислени от 7годишни лапета...(една от моонките се биеше със сапунени мехури.................)2.не намирам никъв смисал в сюжета
3.всички женски персонажи са направени лигли от сякъде а видях един дет се прай на батман и си сложил няква супер тъпа маска...като го видях щях да центрирам телевизора ама се здържах
и едно друго аниме което не знам името му щото съм гледал един от епизодите само..даваха го по бтв....нещо като йу ги о само че бой със не карти ми със топчета......

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]