|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 26, 2006 9:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Това със зомбясването е кофти, защото така някой готин сериал можеш да го изгледаш на един дъх и нито да му се изкефиш максимално, нито да го разбереш като хората.
Другото гадно нещо е, че след зомбясване почвам да губа интерес към анимето и престава да ме кефи...което пък ме води до нещо като наркотичен глад, който няма с какво да задоволя...
Така че опитвам се, когато попадна на ценно заглавие, да го гледам малко по малко, за да удължа кефа...не винаги успявам...
Лошото е, че имам възможност за теглене и гледане максимум веднъж в седмицата и за да наваксам трябва да изглеждам поне 10-15 серии (на клубен компютър с мътен екран и кофти звук на слушалките - или е прекалено тих или е само моно)
По време на отпуската ходех през ден и висях по 12 часа - наистина се чувствах като зомби (а и го позакъсах с бюджета)...
С мангата е подобно - нея мога да си я чета в къщи (РС-то ми е старо и слабо, става само за четене и слушане на музика) и когато някое заглавие ми се стори интересно го гълтам наведнъж...което хем ми проваля кефа, хем ме зомбира. Така се получава - цял ден бачкам на компютър, като се върна в къщи се лепвам пак за монитора, в едни през ноща, ща не ща колкото и да ми е интересно се пльоскам в леглото, а на сутринта пак съм на работа...няма да ви разправям как си чувствам очите...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 26, 2006 9:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
chi_chi написа: Sayane ти що се измъкваш, я си кажи ти зомбираш ли се /въпреки че мисля знам отговора XD/
Не. shocked huh? Аз съм от онова пололение аниме фенове, които са свикнали да гледат по 15 телевизии накъсано накъсано анимето си. В днешно време, въпреки да имам възможност, си дърпам нещата епизод по епизод. Е - случвало ми се е естествено, с мушмули като Наруто, дет' кат' превъртиш оп,ед и флаш и остава 9 мин. от серията.. но чак да зомбясвам не. Всъщност зомбясвах навремето с телевизията. По цяла сутрин(от към 8 ) rtl7, след обяд rtl2 и вечерта яко VOX(до към 3-4 сутринта) Но това не беше всеки ден(защото по vox даваха сравнително рядко филмите). Всъщност обикновенно се получава така, че не гледам по 1-2 дена заради ангажименти и полсе гледам по 3-4 часа. Иначе нормалното ми е по около час, час и половина + ако съм свободен целия ден още половинка по някое време....
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 26, 2006 2:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4491.jpg) |
Shinigami |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 08, 2006 11:05 pm Мнения: 558 Местоположение: In the living world (most of the time)
|
Когато нямам к'во да правя си гледам аниме, по около час, час и половина, но иначе си прекарвам времето навън ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 26, 2006 10:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
Мдаа цяла нощ от 1 до 6 пред тивито зяпаики VOX
Търчеики през деня търсеики като луд 5 часова касетка за да си запиша всичко.
Повярваите ми наистина трудно се намираха касети с такава продължителност.
И за да се събере всичко се налагаше непрекъснато спиране и пускане по време на рекламите на разни секс телефони
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 27, 2006 3:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=538_1255874983.jpg) |
Nimeria |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
преди гледах много и по много - понякога вечер очите ме боляха толкова, че се насълзяваха.... или пък изглеждах анимето за ден и незнаех на следващия за кво иде реч в него...
сега си я давам по умерено - пак седя пред компа нон стоп, но не гледам без прекъсване
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 27, 2006 3:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=103.jpg) |
Sparkle |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Юли 29, 2005 10:03 am Мнения: 331 Местоположение: In The Dream World Where Everything Is Possible
|
Bars написа: Абе аз съм здраво зомбиран, но поне гледам да има разнообразие в средствата за промиване на съзнанието - сменям между аниме, компютри, филми, музика, книги и спорт. Постоянно се нося в някакви измислени светове, просто ме привличат..... няма начин. Човешкото въображение е способно да създаде толкова много интересни и поглъщащи вселени, че real life започва да сивее на техния фон. A има ли изобщо real life? It's all in your imagination... Непосредствената, физическа действителност е една нищожна част от живота. Май мааалко се отклоних от темата ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) А и в момента съм в такъв период де, рея се някъде между третия и четвъртия облак горе вдясно. Само че от време на време има нужда от reality check. п.с. ако някой е разбрал поне 1/3та от изписаното, получава потуп по рам и two thumbs up. Нещо в 11 през нощта след тежък ден ме избива на словоблудства 0о
Хахаха Барс пак си попрекалил с ma3x а? 2 нощни подред? Ех тая Dota ...
А иначе и аз така, постоянно съм в някви светове ... постоянно се филмирам, а по колко пъти на ден зациклям и гледам като олигофрен ... не искам да говоря
_________________ Music is my escape from reality...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|