|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 26, 2009 1:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30718_1288617807.jpg) |
ChaosLegion |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Дек 31, 2008 6:08 pm Мнения: 549 Местоположение: София
|
Мммм...ми по-скоро аниметата ми пречат на училището ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Даже доста пречат,ама на мен това не ми пречи MeTaL_HeArT написа: Аниме пречи на училище! Училище на аниме - не, защото аз не отделям дори минута за училище ^^' като изключим ходенето. Което е доста зле и трябва да се стягам, но тва е друг въпрос ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ходенето е зле?Съгласен съм...стягай се и изобщо спирай да ходиш
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниметата и училището ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 26, 2009 2:03 am |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Аз открих решение,не ходя на даскало ![:ok:](./images/smilies/ok.gif) Аз съм роден научен пък и никаде няма да ми трябва да знам квадратни уравнения или триъгълник в ос А като отида винаги вадя 4 без да уча
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниметата и училището ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 26, 2009 10:55 pm |
![Аватар](http://i59.photobucket.com/albums/g294/triviumrull/Profiles/ChaozAvatzz.jpg) |
Karibdus |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
училището пречи да го *** ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) ама нема как ...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 14, 2009 4:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23392_1323103343.png) |
MeTaL_HeArT |
|
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
ChaosLegion написа: Мммм...ми по-скоро аниметата ми пречат на училището ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Даже доста пречат,ама на мен това не ми пречи MeTaL_HeArT написа: Аниме пречи на училище! Училище на аниме - не, защото аз не отделям дори минута за училище ^^' като изключим ходенето. Което е доста зле и трябва да се стягам, но тва е друг въпрос ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ходенето е зле?Съгласен съм...стягай се и изобщо спирай да ходиш ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Всъщност имах в предвид, че е зле това, че съм пратила училището в трета глуха и не го броя за 5 стотинки. Положението е все същото между другото. Може би догодина ще ми увре главата
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниметата и училището ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 17, 2009 8:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9733.jpg) |
rangel |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
аз попринцип не гледам анимета през седмицата защото се разсеивам или по точно не пипвам учебника ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ,но ако някое супер аниме както се случва почти винаги ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) правя изключения.Аниметата попринцип ги вмаквам в уикенда,но училището наи-много прецаква
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниметата и училището ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 26, 2009 11:42 pm |
Kesshou |
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
За анимета има време само като съм 1-ва смяна. От 1 до към 4 и нещо уча и после аниме.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|