|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Най-запомнящият се опенинг ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 06, 2010 5:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38029_1359205817.jpg) |
Loveless88 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 25, 2009 3:53 am Мнения: 1132 Местоположение: Catania,Italy
|
За мен тва е най-якия опенинх завинаги..тая песен откакто е излезнала я слушам секи ден и не ми омръзва никога..знам я цялата на изуст.побиват ме тръпки като я слушам.мноо ме надъхва..преди мач съотборнчките ми слушат няква подряваща музика а аз замених еминем и лудакрис с J-rock!тва ме надъхва супер яко! после... всичките опенинги на Шипудена са супер яки без 5тия.ОП1 Hero's Come back.ОП2 Distance.ОП3 - Blue Bird. OP4 също един от любимите ми - Closer..5тия беше тъп..6тия ми е фаорит..и 7мия не е зле. Колкото до Блийч всичките са яки.но темата е кой е най-запомнящ..така че бих казала втория D-technolife на UVERworld. мислех че единицата е по-яка докато не чух втория Това беше първата песен с коят се бях зарибила супер яко.и до ден днешен една от любимие ми.. това също е запомнящо се..Pray na Yommy Heavenly6 това е последното коет не ми излиза от главата..опенинга на Senkou No Night Raid мн ме зарибява. Yami No Matsuei..уникален е.. бих изброила още дота песнички,но да ендинги..така че не са по темата..инче опнингите на Vampire Knight ми харесват много..както Rondo така и Futatsu No Kodou To Akai Tsumi на Дет Нот първия също много..на Коуд Гиъс също..въобще Flow, UVERworld, Ali Project,Yui,Nightmare,Tommy Heavenly6,On/Off правят много яки песнички
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Най-запомнящият се опенинг ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 06, 2010 8:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37811_1271426943.png) |
neorok |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 12, 2009 11:58 am Мнения: 285 Местоположение: Sofia, Eco-Dome Drujba
|
Kак така никой не се е сетил досега?! Срамота... Neon Genesis Evangelion Opening
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Най-запомнящият се опенинг ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 13, 2011 7:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9588_1415402776.jpg) |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
|
Няма как да е само един, ама за да не изброявам една камара - този на Tenjou Tenge.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|