Дата и час: Чет Фев 13, 2025 5:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 21 [ 312 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 1:54 pm 
Аватар

позабравил си май как стават битките в дбз и защо ми слагаш човечката мисъл за аниме герои и харухи не мисля че само трябва да си го помисли се пак анимето щеше да е една каша ако беше тя на тази система трябва да се съсредоточи? и това е също че реално незнаеме какво може тя но аз пак си залагам на Гоку поне от това което си спомням той имаше телепортчета и някакъв мега спийд и разбирасе че му трябва 1 тупаник че да я усмърти... ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 2:35 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Да бе тя може да създаде цялата вселена ама видиш ли не може да си направи тялото да издържа на каквото и да е. Щом Нагано има регенеративни способни подобни на Алукард какво остава за тези на тази, която е създала, този който я е създал? И защо Харухи трябва да се съсредоточава? Напротив нали вече ти обясних, че беше почти разрушила вселената без ИЗОБЩО ДА ГО ОСЪЗНАВА! Тя хабер си нямаше какво прави. И какво по дяволите са тия телепортчета и "мега спийд"? Дори и да ги сложим във възможно най-неравностойното положение (както описах в предишния си пост положението е перфектно за Гоку и възможно най-лошото за Харухи) пак няма ама и милиграмче шанс да успее да я удари преди тя да го е затрила. И това не става въпрос само за Харухи. И другите богове като тези от tenchi muyo или пък хора, които могат да пренаписват историята като този от abenobashi mahou shoutengai могат да си правят буквално каквото си искат. Няма шоунен аниме, в което героите да разполат с такива сили.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:00 pm 
Аватар

това че тя я е създала незначи че и тя е такава особенно като говориме за аниме а това че и тя не го е осъзнала че го разрушава е още по лошо защото тя самата незнае какво може и ман какво сръвняваме като ти незнаеш аз за какво ти говоря и пак ти много фантазираш това дето го казваш не е видяно говориме за анимето което е сега до момента разбрано доказано според мен щото ако ще си фантазираме така то гоку може пък да е от бъдещето когато вече е унищожил земята станал е гад Харухи и планетата е из4езнала преди да усъзнае кво става и тя е в миналато е тва дето ти каза за пренаписването на историява е = като е тая измислица lets try to be real goku owns her

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:31 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Какво си фантазирам? 0_о Факт е, че тя е създала вселената и е факт, че за едната бройка не я унищожи. Факт е, че може да си създава каквото си иска и както си иска и също така да го затрива. Докато Гоку най-многото, което се е видяло да прави е да разрушава планета. Е спрямо това, което сме видели според да гръмнеш планета по-голяма работа ли е от това да затриеш вселена?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:33 pm 
Аватар

само са го казали че го е правила несъзнателно фантазираш си за онова с пренаписването на историята ... уфф

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:35 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Айде моля ти се чети какво пиша :/ Казах, че този от abenobashi mahou shoutengai може да пренаписва историята. И какво значи само са казали, че го е правила несъзнателно? Ми то и Гоку на практика като се замисля никога не е взривявал планета. Значи не може да го прави, така ли?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:37 pm 
Аватар

сръвняваше я с тях и съответно каза че и тя го може ? и това го казаха еспера и оная че ги е унищожавала несъзнателно без да знае как това значи

Последна промяна Reigi•Maigo на Сря Авг 20, 2008 3:41 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:39 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

0_0 Моля? Я пак прочети.

Цитат:
И това не става въпрос само за Харухи. И другите богове като тези от tenchi muyo или пък хора, които могат да пренаписват историята като този от abenobashi mahou shoutengai могат да си правят буквално каквото си искат.

Демек не само Харухи ами и още много други герои могат да затрият дбз-овци без никакви проблеми. Но начините, които го правят може да са различни. Въпреки, че реално погледнато и пренаписване на историята си е пак един вид разрушаване на вселената, но няма какво да се задълбаваме в това.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:41 pm 
Аватар

Да видим... Има много силни. Според мен аниментата с най-силни герои са Bleach и Naruto. Не само защото ми харесват,но и просто така мисля. Инак точно за герои,които са най-силни може би това са Наруто Узумаки и Kurosaki Ichigo. Все пак това са главните герои. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:50 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Reigi•Maigo написа:
и това го казаха еспера и оная че ги е унищожавала несъзнателно без да знае как това значи

Харухи е била в центъра на създаването на вселената. Това го казва Нагато, която има информацията от онова информационно същество. Микуру също казва, че от бъдещето не могат да се върнат по-назад от онзи момент от създаването на вселената, което означава, че преди това няма нищо. Коизуми пък е създаден със знанието, че тя е направила вселената. Когато се разсърди се появяват онези същества, които почват да рушат всичко. В крайна сметка като отидоха в затвореното пространство на Кьон в прав текст му казаха, че Харухи е започнала да затрива вселената. Да, възможно е някой да й е дал тези способности (Кьон например), но тъй или иначе тя си ги има. Какво повече за доказване искаш? :/

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:51 pm 
Аватар

Safiir написа:
0_0 Моля? Я пак прочети.

Цитат:
И това не става въпрос само за Харухи. И другите богове като тези от tenchi muyo или пък хора, които могат да пренаписват историята като този от abenobashi mahou shoutengai могат да си правят буквално каквото си искат.

Демек не само Харухи ами и още много други герои могат да затрият дбз-овци без никакви проблеми. Но начините, които го правят може да са различни. Въпреки, че реално погледнато и пренаписване на историята си е пак един вид разрушаване на вселената, но няма какво да се задълбаваме в това.

ама незнам сащо да задълбаваме егати това вече става фантазия е сега като излезне 2рия сезон ще я видиме кво може ;о

... нищо не искам да ми доказваш спомням си анимето достатъчно знам че тя незнаеше че може тея там работи тва е

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 4:27 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Естествено, че не знаеше! Всичко го правеше подсъзнанието й. Колко пъти да го повторя това? :/ Да не би да не знаеш какво е подсъзнание? И преди да ми излезеш с номера "Ма щом не знае значи няма да ги използва способностите си ако я нападнат", инстинкта за самосъхранение също е част от подсъзнанието, така че никакъв проблем няма да й е да затрие всеки, който я нападне.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 4:48 pm 
Аватар

много аниме гледаш :) и не ми казвай че аз права номера като ти само казваш некви ако и тнт недоказани неща защо си толкова искаш да вярваш в това лол ? ама ае че стана тапо вече i give

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 1:22 am 
Аватар

трябва да направят аниме версия на Чък Норис :lol:
тааа мисля че най-силния аниме герой е Зараки Кенпачи :mrgreen:

Заглавие: Re: Кой е най силния Аниме герой?
МнениеПубликувано на: Чет Яну 08, 2009 11:15 pm 
Аватар

Изображение
e няма как - вижте само в колко анимета участва
http://myanimelist.net/character/3891/Pikachu

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 21 [ 312 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]