|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 4:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 17, 2007 10:43 pm |
![Аватар](http://i305.photobucket.com/albums/nn227/IvCHoy/Profils/ivcho-av.png) |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
SanD написа: Ако е хубаво анимето - на DVD,ако е тъпо да заминава!
На същото мнение съм. Ако ми харесва драскам на диск и си го качвам на сървара ако не да заминава в кошчето
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 18, 2007 1:04 am |
adidaf |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Колекцийка правя.
Не че ще ги гледам пак ама да се посъберат и после ще си я гледам купчинката/те и ще си се кефя на дисковете
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 19, 2007 7:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3235.jpg) |
f0rg0t7en |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Чет Мар 02, 2006 9:47 pm Мнения: 80 Местоположение: The Empire
|
Цитат: като си помисля колко дискове ще ми трябват за Наруто ... просто не ми се мисли колко пари трябва да давам ...
повярвай ми бая са...ако ги записваш на CD-та де...а ма DVD ще ти излезе по евтино
_________________ To touch the light, you must cross the darkness. To see the life you must know the death. To see the dawn you must have seen the night. The sight of the eyeless is fear!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 19, 2007 7:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
ViVa_La_DeAtH написа: ами аз до сегха не съм си правила колекция от което и да е аниме, но мислех да поработя по въпроса ... но като си помисля колко дискове ще ми трябват за Наруто ... просто не ми се мисли колко пари трябва да давам ... ops:
Завчера го записах на една приятелка ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) , тъкмо 8 ДВДта от 1ва до 208ма, като станат следващите епове достатъчно ще и драсна и 9то двд. А за нормални сд-та - само като си представя колко ще ми трябват и ми се завива свят ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) . Абе само в двд-тата е истината.
Та нека си дам и аз мнението - тегля и записвам само това което ми хареса, а тъй като почти няма аниме което да не ми е харесало ...Ами резултата е куфар със 250 ДВДта в него и сега ще си купувам нов но този път със място за 300 диска ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: . Иначе съм вманиачен по Блийч и Наруто и си ги държа на харда (сутрин като ставам винаги се събуждам с някоя яка битка ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ). За сега съм със 160Гб хард, но скоро ще си купувам още 320Гб че ми се иска всичко да ми е под ръка. ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 21, 2007 2:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3037.gif) |
Kalorag |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Сря Фев 22, 2006 2:15 pm Мнения: 11 Местоположение: Sofia
|
Гледам няколко серий, ако ми хареса истеглям ВСИЧКО каквото намера де що серий и гледам докато припадна после пак гледам като се събуда докато припадна и ги изгледам сичките после изтеглям ново и ... имам 400ГБ хард, не за друго(2х200ГБ ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) )
_________________ Масата на вселената се състои от 6% материя направена от атоми, 24% тъмна материя и 70% от енергията породена от ускоряващото се разширение след голямият взрив...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 23, 2007 8:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Аз пък не смеех да изтрия сумати месеци One Piece, но преди дни бях леко почерпен и насъбрал кураж и отидоха в небитието 290 епизода ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Иначе никога нямаше да го изтрия
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|