Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:20 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 10 [ 140 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи
МнениеПубликувано на: Пет Авг 26, 2011 8:00 pm 
Аватар

Наруто/Шиппууден - като изключим локумите и героите от отбор 7 има още едно нещо, което е адски дразнещо. Винаги когато Наруто срещне някой нов персонаж двамата започват да се мразят, тогава Наруто казва някоя сърцераздирателна реч, с която да отвори очите на новия и така стават най-добри приятели...
Уан Пийс - засега съм до 194еп и това, което най-много ме дразни в него е как все се случва така, че Луфи е непобедимия. Колкото пъти са започвали да се бият двамата със Зоро и все завършват на равно, а като вземат да се бият с "по-силните лоши" Зоро винаги ще е победен и ще е получил някоя смъртоносна рана (то не беше корем, крака, очи... какво друго ще му отрежат не знам...), а Луфи ще се млати 7 епизода с най-силния и накрая ще го победи и ще заспи... :doh:
Торико - анимето много ми харесва ама като започнат с обясненията за тая храна... че колко вкусно било, как ти се топяло в устата, не било мазно ама не било и сухо, отвън било хрупкаво отвътре меко и крехко, имало страхотен сос, с еди си коя си подправка много щяло да си подхожда... Също и като започнат да се бият и като вземат да се обясняват какво им прави атаката... не е истина просто... :D

И сега ще кажа какво ме дразни като цяло в аниметата...
1. Филъри и флашбеци - това е ясно
2. Прекалено тъпите герои, на които даже не можеш да им се смееш на тъпотията, но това, че са тъпи явно не им пречи от време на време да се изявяват като големи философи, знаещи всичко за житейските избори, смъртта и т.н... сетихте се за Наруто, нали?
3. Огромните ц*ци - отново е ясно
4. И като заговорихме за.. гърди.. къде по дяволите са им зърната на мъжките персонажи?! Това някаква цензура ли е или просто не смятат, че тази част от тялото е от голямо значение.. :lol:
5. Прекаленото използване на чиби като в Perfect Girl Evolution (както вече сте споменали)
6. Празните погледи на влюбените, които продължават дъъъъъъълго дъъъъъълго (с изключение на тези м/у Мока и Тсукуне в Росарио+Вампир... тяхното си беше направо ебавка :lol: )

За сега това, че мнението ми стана много голямо, а и не се сещам за други дразнещи елементи в момента :lol:

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 5:57 am 
Аватар

Хаха, вие сте луди хубаво е да има и някой ечи момент, за да има и смях. :D Нали трябва да се смеем на перверзниците :D
По темата:
1.Филърите - Мега-отчайващо е да чакаш да стане нещо интересно, направо те отказват от анимето.
2.Дразня се като няма бг субс :D
3.Дразня се като на някой му нанесат 141141141141411414114141 удара, но той е мега-машинката и става да се бие се едно нищо му няма. :D
4.Мразя едни такива тъпи песнички дето изкачат по средата на анимето и примерно излиза картинката на аниме герой или нещо подобно.
Мисля, че е това, добре, че си ги гледам на компа, та нещо като ме дразни и превъртам :D

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 3:45 pm 
Аватар

mtaci написа:
4.Мразя едни такива тъпи песнички дето изкачат по средата на анимето и примерно излиза картинката на аниме герой или нещо подобно.

Това е, защото, по принцип, епизодите ги дават по телевизията и по средата на епизода пускат реклама.

Последна промяна Ludicross на Нед Авг 28, 2011 1:19 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 12:44 pm 
Аватар

Мен ме дразни... Хм.

Дразнят ме училищните фестивали. НЯМА, поне не съм срещала, слайс ъф лайф/драма/комедия, в която да няма. И не ме дразни толкова самия фестивал, колкото еднообразието му. ВИНАГИ ще се предложи или кафене, или обитавана от призраци къща. В най-добрия случай ще е кафене с косплеъри и други простотии.

Дразнят ме тея типичните смирени и добрички аниме героини тип Нагиса, дето японските отакувци примират за тях. Бъркат ми не знам къде.

Мразя досадното еччи в анимета, дето не трябва да го има.

Дразня се на нескопосани краища и незавършени такива, мразя също да променят коренно историята и/или да направят така, че анимето да стане пълен боклук, за сметка на готината манга.

Писна ми и от посредствените оупънинги на иначе доста обещаващи анимета. За ендингите да не говорим.

В момента не мога да мисля, по-нататък ще кажа друго ><

Find me on Faceshit
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 18, 2011 1:16 pm 
Аватар

Олигофренските моменти в анимета, които дори не са жанр комедия... пример:
Hellsing OVAs 1,2,3,4,5,6,7,8,...
Едно страхотно аниме, което не разбирам защо се мъчат да разчупят с буквално хиперболизирани "забавни моменти" дори открояващи се с по-глупава графика... според мен е недопустимо за качествените анимета, а и не само в Хелзинг и в други анимета има тази тенденция да слагат всякакви лиготии.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 5:16 pm 
Аватар

Най-често ечито, ако не е на място и в прекомерни количества... като в някои случаи може да се стигне и до дроп. :/
И ако няма разтърсващите неща дето търся, също се дразня. :idea: :!:

МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2012 5:19 pm 
Аватар

Гей емота нинджи от Учиха. Много е дразнещо, че все още не са си прерязали вените.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 24, 2012 5:54 pm 
Аватар

krish написа:
^^ X3 вече сме трима :lol:

4-ма сме вече.

ded forum and you know it
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 10:04 pm 
Аватар

1.бг субс - просто не ми допада и ми изглежда смешно.
2.ечи елементи - в по-голямата част от аниметата са налице и са ми вече до болка ясни,предвидени,досадни и изтъркани.
3.когато някой от главните герои пукне и след няколко епизода се завърне от нищото - ни в клин, ни в ръкав и му няма нищо - до болка досадно и изтъркано.

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 10:08 pm 
Аватар

Българските субтитри от кога са АНИМЕ елемент?
И за да не ти е смешно, по-добре не пиши и не говори на български, че може да се задавиш!

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 4:17 am 
Аватар

TsukiAkari написа:
като започнат да се бият и като вземат да се обясняват какво им прави атаката... не е истина просто... :D
Да беше само 1 и 2 такива :doh: 15 минути си обясняват кое какво прави, как го прави и защо го прави и 5 мин обясняват в следващия епизод какво смята да направи, а то по 2 удара. Но от друга страна единият като започне, а другият го прекъсне с ритник в главата се кефя 2 пъти повече

TsukiAkari написа:
Празните погледи на влюбените, които продължават дъъъъъъълго дъъъъъълго
И си повтарят 2-3 пъти имената
Гледах Yugioh abridged филма и точно след това в един епизод на Natsume Yuujinchou имаше такава сцена, направо паднах :lol: но 9 от 10 такива случаи са излишно тварежни и тварежно излишни

Също се дразня и когато главните герои изобщо не ми харесват и са ми супер отвратителни, а историята и идеята на анимето много ми харесват. Всеки един момент се боря вътрешно да не го дропя.

Когато някой пълен олигофрен направи възможно най-тъпото нещо с най-тежки последици и след като цялата каша се оправи едва-едва или се предотврати края на света със сума ти жертви, а на него да му се размине и да получи едно потупване по главата, прегръдка или нещо от сорта и "It's alright. I forgive you" или "Are you okay? I'm so glad" и т.н.

Дразнят ме героини, които си мислят, че имат право да "накажат" мъжкия герой, защото по случайност е видял някое пантсу, полу съблечено момиче, като се заглеждат по бански или като ги сварят в някоя неудобна ситуация не по тяхна вина и не чакат и не се вслушват в обяснения и оправдания. Често се смея на комедийката, но самата героиня ми бърка в здравето, още повече ако това е единственото нещо, което прави. Бърка си носа навсякъде и на всичкото отгоре си мисли, че като харесва момчето без да му каже, той е вързан за нея и най-малкото "провинение" го счита за най-лошата изневяра. И той я търпи...

Rado-oniichan написа:
Огромните висящи цици
Това съм го казвал май :confused:

Малоумните причини и мотиви на някои лошковци, които искат да превземат / унищожат света, да убият някой точно определен, да са такива каквито са или там кое защо го правят. От леко чалнатите до безнадеждните жадни за кръв психопати ги оправдавам, но като някой се вземе насериозно и реши да заличи цял свят, защото кучето му избягало като бил на 6 годинки или сестра му е счупила любимата му играчка, е... е... Дори, че го прави от скука или просто защото може е по-приемлива причина.

И най-накрая, когато се видят, харесват се, флиртуват си, намекват си, обяснят се, излязат, влюбят се, тръгнат, целунат се... and cut! Даже някои стъпки не са задължителни, краят е интересен. И не, не става въпрос до хентай да стигнат чак, просто малко по-така, колкото да знам, че е станало нещо. Никво развитие на любовния фронт след тоз момент не може да се очаква. Не помня кога последно съм гледал аниме, в което първата им целувка да не е и последната. Хубаво наблягат на чувства, ама трябва да има баланс според мене. Accidental touch and grab не ме устойва.

МнениеПубликувано на: Сря Апр 25, 2012 10:18 pm 
Аватар

Дразнещи лолита,десу-манияци и малоумни злодеи са само част.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2012 12:15 am 
Аватар
Модератор

един от тях е
Изображение
както и тичането на тез опайки :shock: ... то хубаво, че не са над 90 кила (говоря без гръдния кош :lol: ), че тогава лошо :roll:
едит: битките посред нощ (почти нищо не се вижда)

МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2012 7:13 pm 
Аватар

Moe.
Прекалено дебел outline.
Всички могат да въртят успешно с една ръка хладно оръжие, което тежи 5 пъти повече от тях.
Лолита с глави 3/4 от body size-a.
Miki Sayaka.
Героини, чийто принос в анимето е единствено close-up on bouncing boobs.
Beach episodes.
"Когато извикам името на техниката си, тя става 10 пъти по-силна!!!"
Завършено аниме по on-going манга.
Лошият винаги изчаква добрите да се наговорят, преди да атакува.
Гласът на Hirano Aya.
След флашбак пребитият до смърт винаги става 10 пъти по силен.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 2:03 pm 
Аватар

Дразня се от безполезните приятелки на главните герои, които често биват отвличани, пребивани и не знам какво още. Реват и обясняват как ще тренират и дават всичко от себе си, за да станат по-силни и да не са пречка. Естествено в следващата битка историята се повтаря. Притежават някакви способности, които наистина могат да бъдат полезни, ама въпреки това са все така безпомощни и дразнещи. Примерно Орихиме от Bleach.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 10 [ 140 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]