То че ще се раздава правосъдие спрямо моите си желания ясно (МУХАХАХАХАХА), но имам и едно резервирано място за Кожарова по философия от ИЕГ, пък после като отида в света между Ада и Рая, пак ще я намеря и сритам
Ахахахах Остави кожарова на мира бе И без това вече се пенсионира
Пууу, да не му се невиди.Вие тука хора направихте цяла инквизиция бе.....Барем поне един човек оставете на земята.Че иначе гледам сте тръгнали да затривате цялото човечество.Хубавите момичета оставете.Оттам натък-рай,братле.
....такаааа.. първо даскалките... без яките (една) .. послеее.... аммм всички мъже освен мен на земята и всички грозни жени... хмм секс с различна жена всеки ден послеее... извънземните.. (да съм сигурен,че няма да ме клонират,че ще ми взимат клонингите мацките...) засега това..
Щото знаеш имената и лицата на всички мъже и грозни жени нали ........
хмм измислих нещо ново. идеята ми дойде от alternative end-а на death note дето го бяха направили феново. та значи ще дам на ryuk много много ябълки за да го склоня да говори и после ще го питам как може човек да повлияе на света на шинигамитата така че да му се възхищават за да му дадат още повече възможности - и в човешкия свят, и в този на шинигамитата. и... тогава вече ще стане хииииипер интересно! а ако искат и за разни други светове да ми кажат, нищо против няма да имам! само че ако им превзема световете да не си блъскат главите и да се чудят как е станало!
Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 11:50 am
minus
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения