Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 4:12 pm 
Аватар

Не знам защо, но Elfen lied много го надценяват ..
За аниме с толкова много фенове, въобще не видях нещо изключително е него :roll:
Да фън е .. боски, кръв, пръскане на глави и т.н., но просто не ..

Фани ♥
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 4:58 pm 
Аватар

Ами супер мнгоо залавия ме дразнят, но повечето просто са за друга аудитория и аз съм си виновен, че ги гледам, от тея които са уж за по висока възрастова граница: Елфен лийд ме изнерви супер много, то бива дебилизъм ама чак толкова, два епизода толкова изтърпях, Афро самурай ме подразни с дебилната си история и още по-дебилните врагове, но поне анимацията беше на много виско ниво и битките(въпреки че са с разни смешници) радваха.Така и не ми стана ясно защо всички превъзнасят толкова много Rurouni Kenshin (визирам само овата, за другото нерви немам), ми хубаво си е анимето, ама доста бозаво и не е нищо кой знае какво.Клеймор имаше потенциал да стане нещо но не ,нека да направим аниме с рандом бой(да от боя съм крайно доволен ама само толкова) и никва идея, цел, и посока, издразни ме и Самурай 7 което с подобна култова история направи подобна бозица със некви смешни роботи, Акира Куросава сигурно на пумпал е станал в гроба, ама айде и то си имаше плюсчета и един голям плюс Кюзо.В последствие има голяма възможност да се сетя и за нещо друго.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 6:59 pm 
Аватар

Vampire Knight e c много несериозна атмосфера. Елфен лиед сигурно щях да го догледам, въпреки прекалените кървища ако не бяха тези hentai-wannabe елементи. Murder Princess - много постно, Hellsing - много мудно се развива действието, и-и мда, не е много лесно да ми се угоди :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 13, 2008 3:18 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Наруто и Блийч - като чуя някое от тия две заглавия и пощръклявам. Геройски гледах Блийч допреди месец някъде, макар че ми дотъпя още след Soul Society арката. А Наруто го дропнах веднага след Забуза. Наистина не разбирам огромната маса фенове. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 13, 2008 10:27 am 
Аватар

Shakugan no Shana-много съм разочарована, защото всички ми разправяха коклко е яко а у а то, т месец се опитвам да изгледам 2 сезон

Fate stay night- м нещо не ме грабна някак си безразлично е, добре че беше райдър та да освежи нещата ама за малко, пък края направо ме хвърли в тъча, глпава работа.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 14, 2008 5:02 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Ai Yori Aoshi Enishi - WHAT THE FUCK WAS THAT?!?!?! Е по-добре да седя и да гледам стената, определено ще ми е по-интересно :evil: Яд ме е за загубеното време

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 9:00 am 
Аватар

Не знам ,не претендирам че сам изгледал много анимета до сега,някаде кам 10-12,ама може би наи разочарован останах от Claymore

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 6:18 pm 
Аватар

маамка му... как мразя Death Note... леле... как щях да припадна на края на анимето щото ми падна кръвното от яд просто.. трябваше Кира да ги изтормози сичките а някуф педУл го гръмна...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 6:57 pm 
Аватар

Днеска гледах 1еп на Lucky Star...Мозъкът ми получи Brain freeze...Такава идиотщина не съм гледал през живота си.Как може за 10 минути и то първите 10 от първия епизод на някое аниме да обясняват как ядат ??!?!? Просто съветвам всички,които не са го гледали: Ако сте на 7 и мислите че живота ви е гаден и всички са жестоки към вас: гледайте Lucky Star...в противен случай рестриктвайте адрес в който видите това име...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 5:54 pm 
Аватар

Нищо лично кам феновете на Berserk,но от тва аниме ми се повдига.няма грам емоция,иначе с такива моменти има,но боза.
One Peace-просто като са сетя и ми става гадно
Fate/State Night-1-аз попринцип не обичам подобни анимета,2-това е пълна глупост
Love Hina-с невъзможни мъки го изгледах тва аниме.За повоче инфо го гледайте разберете идиотщината вътре
Mai-Hime-добро средство ако искаш да заспиш бързо
Простотията която в момента гледам-School Days-романтика (puke) да ви имам и романтиката
тва е от мен засега

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 6:42 pm 
Аватар

На мен ако не ми харесат първите 2 епизода от анимето,въобще не го гледам нататък - забравям за него.Но май само DEATH NOTE помня ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 6:49 pm 
Аватар

loader написа:
На мен ако не ми харесат първите 2 епизода от анимето,въобще не го гледам нататък - забравям за него.Но май само DEATH NOTE помня ^^

за кое аниме говориш

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 7:05 pm 
Аватар

ми мисля,че написах,дори с ГЛАВНИ букви :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 7:21 pm 
Аватар

Evangelion... Беше интересно до едно време, ама края беше толкова малоумен, че и 3-те епизода направо си ги прекликах.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 8:58 pm 
Аватар

Аз бих казал Devil May Cry, по безинтересно аниме не бях гледал едвам изгледах 1 еп. и до там.Пробвах да гледам още няколко пъти да го започна ама просто не става. :?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]