|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 4:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Зомбясвате ли бре, зомбита ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 01, 2011 2:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Гледам аниме по 21 часа на ден. Спя по 3ч. Но не мисля, че това ме прави зомби
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Зомбясвате ли бре, зомбита ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 08, 2011 7:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39085_1322075743.jpg) |
balito |
SFS |
|
Не гледам толкова много анимета на ден 3-4 епа макс. Живота извън компа ми е супер весел и не мога да отделям повече време за анименца Пък като се зомбясам gsm-а веднага звъни: Има трева, има хаш, има бом бом бом бом И аз и ти сме на най-якия купон.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Зомбясвате ли бре, зомбита ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 09, 2011 6:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41303_1311642527.jpg) |
dosadnika |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Може да се каже, че последните 2-3месеца зомбирам. Преди следях само Bleach и Naruto, но както казах напоследък започна манията да ме гони. Помня, че преди около месец изгледах Myself yourself на един път, а като цяло може би от началото на 2011 съм изгледал около 10 анимета (не по-дълги от г/д 40 епа и то само 2-3 да са с толкова еп.). Особено сега и на Аниплей-а като отидох манията си ме държи още, но предполагам ще ми мине ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Не знам точно до каква степен съм зомбиран, но определено съм, дори да е леко...
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|