|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 3:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 10:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4751_1385840017.jpg) |
K.Mitrev |
Pugnus Dei |
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 7:48 am Мнения: 1909 Местоположение: София
|
Анимето и даскалото според мен са 2 неща, които не могат да се комбинират. Поне не и в моя случай, седна ли на компа и започна да гледам някое аниме, ако много ми хареса не мога да стана. Дори и да стана само то ми е в главата и не мога да се съсредоточа грам над това, което чета. Така че според мен не може и едното и другото. Във всички случай училището е приоритет. Аниметата няма да избягат!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 12, 2008 1:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10084_1309719295.jpg) |
selenia |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Сря Май 23, 2007 8:58 pm Мнения: 37 Местоположение: The far end of the rainbow
|
Des написа: Анимето и даскалото според мен са 2 неща, които не могат да се комбинират. Поне не и в моя случай, седна ли на компа и започна да гледам някое аниме, ако много ми хареса не мога да стана. Дори и да стана само то ми е в главата и не мога да се съсредоточа грам над това, което чета. Така че според мен не може и едното и другото. Във всички случай училището е приоритет. Аниметата няма да избягат!
Принципно съм съгласна, но пък ми е и малко трудничко като дойде моментът за учене да не мисля за сладките часове пред компютъра в захлас пред поредното аниме. Знам че училището е приоритет, но просто не мога
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 13, 2008 9:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1916.jpg) |
OkiSan |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 4:46 pm Мнения: 20 Местоположение: Пловдив
|
Evstatiev92 написа: Понякога аниметата доста ми пречат,не само в училище но и навсякаде.Случва се като гледам някое аниме и след това само за него да мисля и ставам малко неадекватен ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
И аз имам този проблем. За жалост ми пречи на работата, а това е доста по-опасно от училището.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 16, 2008 8:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11401.jpg) |
black_moon_rising1 |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 9:39 pm Мнения: 79 Местоположение: Lost between 2 worlds
|
Des написа: Анимето и даскалото според мен са 2 неща, които не могат да се комбинират.
Напротив, напротив! Преди седмица с blackplague гледахме Darker than Black в час по физика и то на първия чин. Добре че господина е много залюхан
Иначе в последно време анимето е на минимум щото учене ме чака ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Но само да минат матури и изпити и ще има аниме на МАХ ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Имам много да наваксвам с гледането
_________________ Before you know it...Darkness shall consume you.
Don't fight it. It will only stall your imminent doom
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 17, 2008 9:41 pm |
^^TeN TeN^^ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Обкновенно уча и гледам или слушам аниме.Демек смесвам ги.И чудо когато уча без аниме не ми върви откакто почнах да правя двете заедно завърших срока с пълно 6.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 17, 2008 9:59 pm |
adidaf |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
^^TeN TeN^^ написа: откакто почнах да правя двете заедно завърших срока с пълно 6.
Откакто си го сложих отзад, се навеждам с удоволствие
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|