1st place Tenjou Tenge
2nd Ikki Tousen (е няма такаво нещо майна смисъл графиката на това аниме най-мноо ме радва но в негето е по истинска)
3rd FMP ....
Публикувано на: Нед Май 27, 2007 8:32 pm
Whisper
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
За мен анимето с най як арт е Samurai Champloo преди ДБЗ най ме радваше но като изгледах "Шампуана" направо ми грабна сърцето и арта и героите особенно Муген
Най-яката графика е на Loveless,кво ми говорите красота xD.Аре ама също и Trinity Blood,Death Note/нефилърни епизоди де/.Графиката на Jigoku Shoujo също е красива
Аз лично останах очарована от Cossette no Shouzou [Le Portrait de Petite Cossette] само чее ако бяха пропуснали 3д "ефектите" щяха да направят мноого добре. общо взето те ми съсипаха анимето
Много уважавам графиката на Ergo Proxy макар че не е баш като за аниме много ми хареса... Иначе много уважавам и Fate/Stay Night в първия момент не ми направи впечатление но сега като се замисля ме израдва
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения