Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Avengers: Infinity War (2018)
МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2018 1:34 pm 
Аватар
Културовед

Изображение

imdb

Мисля, че тва е първия марвел филм, който гледах в последно време, и се радвам, че съм го гледал.

Заглавие: Re: Avengers: Infinity War (2018)
МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2018 3:08 pm 
Аватар
Feed you with a kiss

Приемам, че мъдростите на дядо Велуш са в сила
velush написа:
Интересно ми е, кой се опитвате да не спойлнете, като всички желаещи тук да гледат филма, вече са го направили.
Още продължава да не ми е ясно, какво има толкоз за спойлене?

и в тая темичка няма да слагам неща в спойлер, този по-горе смятам е достатъчен да предупреди която и да е заблудена душица, която не е гледала филма и просто е скокнала в темата...

Та, това, което казваш за Танос е малко объркващо.. щото той така и на джуджетата им бил обещал да ги остави, ама след това ги избил всичките, без един
Инак аз много харесах, че дори и чудовище като Танос обича някого.. Но пък толкова ми беше предвидимо това, че се изненадах не от развитието, а от това, че Гамора сметна, че се е провалил :lol:

Също така ми харесаха и други детайли, като например Red Skull cameo-то или как Scarlet Witch видимо беше доволна от съдбата си, след като загуби Vision ;w;

Интересно ми е да разбера филмчето за Captain Marvel, което тийзнаха накрая, дали ще се върти около нещата от Infinity War?
Защото реално сигнала, който ѝ подадоха е за това, но същевременно не виждам какво биха могли да закачат от този сторилайн, което да развива историята и все пак да не закачи директно Avengers филмите.

Ииии според някакво интервю излиза, че Hawkeye, Ant-man & Wasp явно са заедно & also they made a jab about how there were ants in Wakanda? :lol: whaaaaaaaat!?
та, имаме два филма, които се намират между първа и втора част на infinity war and i wanna know how they'll play their inclusion into part 2.

МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2018 3:22 pm 
Аватар
Културовед

Тва с джуджаните съм го изпуснал, вярно. Ама поне във всички останали ситуации единствените хора, които уби, бяха някви дето му пречат или му се бъркат в работата. Подозирам, че и джуджетата не са стояли мирно, въпреки че няма как да знаем.

Red Skull ква му беше идеята да седи там изобщо. :dontknow:

А за Captain Marvel филма (до колкото разбрах) действията ще се развиват през 90те (или няква по-старо време, не помня точно). Тоест ще е нещо като origin movie и няма да има общо с avengers. Само що чакаха да умре половината свят за да я извикат... не знам. Не е първия път когато извънземни са нападали земята в тия филми. :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2018 3:56 pm 
Аватар

The movie was shit.

МнениеПубликувано на: Пон Авг 13, 2018 11:57 am 
Аватар

До с'а не бях гледала никой от Avengers филмите и съответно нямах особено симпатии към герои, които никога не бях виждала, но и без lore knowledge-а филмът беше симпатичен и излизаше от рамката "нашите чакат главният лошко да стане супер силен и чак тогава го побеждават". Въпреки че стигнахме до "нашите чакат главният лошко да стане супер силен", а за втората част ще чакаме следващия филм.

Какво ме подразни във филма:
- типична скучна сюжетна линия "искам да разруша/владея света", само че тука го бяха 1-up-нали с вселената
- героят на Тор говореше като безмозъчен селтак, който довчера е пасял говеда някъде. Не знам човекът дали няма някакъв говорен дефект, но би било добре да се научи да говори английски.
- извънземният от Аушвиц показа типична тъпа villain-ска логика към д-р Странен: защо да го убия, след като мога да го държа жив и да го измъчвам (и естествено всичко се провали)
- infinite stone-a на Вижън можеше да бъде изваден и разрушен много отдавна, но те предпочетоха всичко да стане в последния възможен момент, когато смъртта му да е абсолютно безсмислена
- разбира се винаги трябва да има един тъпак, който да разруши колективните усилия на всички останали и още по-дразнещото е, че го направи най-безполезният тип, с най-голямото его (a.k.a. "Star lord" =)) )

Още нещо, което ми направи впечатление, но не ме дразни конкретно: явно създателите са осъзнали колко нелеп герой е Капитан Америка и за това са го направили wanted fugitive, че да имат оправдание да му сменят смешното костюмче. Апропо, някой запознат с lore-a, какви бяха другите двама с него? Капитан Канада и Капитан Панама?

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 13, 2018 2:14 pm 
Аватар

За Капитан СССР с металната ръка и принц Увувуеве Онйетуенуе Угвемубвен Осас ли питаш?

МнениеПубликувано на: Пон Авг 13, 2018 5:17 pm 
Аватар

'Начи питам за оня, къде не можеше да се бие без щит, направен от метал, изкопан някъде из дълбините на Уганда и сайд-киковете му Скарлет Йохансон и оня третия.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 13, 2018 5:22 pm 
Аватар

lovelyangel666 написа:
изкопан някъде из дълбините на Уганда

Е те тоя е тоя същия:
Цитат:
принц Увувуеве Онйетуенуе Угвемубвен Осас

За "ония третия" трябва да питаш Димитър Пенев, той ги знае сите по имена.

МнениеПубликувано на: Пон Авг 13, 2018 11:50 pm 
Аватар

Ма оня принца на Руанда е крал всъщност и не е от екипа на Капитан Мексико. И двамата с Пенев сте безполезни. IMDb казва Sam Wilson / Falcon.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2018 10:20 am 
Аватар
Feed you with a kiss

:lol: fine additions to this thread

иначе лошковеца не искаше да владее нищо, искаше да наложи... равенство? той твърди, че спасява вселената =w=

колкото до простотиите на Star Lord, явно се движим по единствения ( :roll: ) таймлайн, в който нашите хора побеждават, и затова Strange не направи опит да промени нещо, да предупреди някви хора и т.н.
which is another predictable thing in itself, imo, but i mean.. :confused:

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2018 10:38 am 
Аватар

Love child написа:
иначе лошковеца не искаше да владее нищо, искаше да наложи... равенство?

Typical лошковец mindset :huff: Използва някакви морално съмнителни причини като предтекст да руши и да сее хаос (бил спасявал целата Вселена като наложи геноцид на половината популация и през акъла и за момент не му мина "couldn't there be another way?").

Предвиждам, че в следващия филм, или който и да е последния от сагата, в който побеждават Танос, пак ще се сдобият с камико на времето, за да върнат всички тия, къде станаха на песък.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2018 11:20 am 
Аватар

lovelyangel666 написа:
Ма оня принца на Руанда е крал всъщност и не е от екипа на Капитан Мексико. И двамата с Пенев сте безполезни. IMDb казва Sam Wilson / Falcon.

Ааааа, ма ти питаш за Марвел версията на Чернокрилия паток. Бъди по-конкретна следващия път, моля.

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2018 11:31 am 
Аватар

lovelyangel666 написа:
създателите са осъзнали колко нелеп герой е Капитан Америка и за това са го направили wanted fugitive, че да имат оправдание да му сменят смешното костюмче. Апропо, някой запознат с lore-a, какви бяха другите двама с него? Капитан Канада и Капитан Панама?

lovelyangel666 написа:
'Начи питам за оня, къде не можеше да се бие без щит, направен от метал, изкопан някъде из дълбините на Уганда и сайд-киковете му Скарлет Йохансон и оня третия.

Мисля, че бях достатъчно конкретна :o Принцът на Джибути Форева не се биеше с щит, а с костюм на котенце. Единственият, който е хендикап'д без щит, е Капитан Пуерто Рико, на принципа на който Тор е хендикап'д ако не се бие с дърводелски или ковашки инструменти.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2018 1:27 pm 
Аватар

Съжалявам, изтрил съм спомените си от филма. За мен си беше доста голямо дъно.

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2018 1:40 pm 
Аватар

Е да, т'ва може да обясни защо не си ме разбрал, така че ти е простено. Аз на някои герои дори не им разбрах имената, за това питах.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]