Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Филм: Deadpool/Дедпул (2016)
МнениеПубликувано на: Пон Фев 15, 2016 5:56 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Изображение

Режисьор: Тим Милър

В ролите: Раян Рейнолдс, Морена Бакарин, ТиДжей Милър и др.

Жанр: Екшън, Комедия

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1431045/?ref_=nv_sr_1

Описание: Бивш агент на Специалните служби и настоящ наемник Уейд Уилсън е подложен на брутален експеримент, който му предоставя ускорени регенеративни сили, но го оставя перманентно обезобразен. Приемайки псевдонима Дедпул, Уейд има сметки за разчистване.

////
Е мили хора? Кой си обу кафявите гащи? Беше ли или не беше това филма за (не)супергерои, който чакахте?

Профил  

Заглавие: Re: Филм: Deadpool/Дедпул (2016)
МнениеПубликувано на: Пон Фев 15, 2016 6:19 pm 
Аватар
Feed you with a kiss

Определено ме беше страх, че хайпът е прекалено много и нещата ще се окажат зле, но бях приятно изненадана; шегите бяха на ниво, екшън сцените бяха чудесни и общо взето екранизацията е точно такава, каквато трябваше да бъде.
I give it 5/7!!

МнениеПубликувано на: Вто Фев 16, 2016 5:02 am 
Аватар
Културовед

Добро беше филмчето. Един марвел филм в който не очаквах много, но поне този път не останах разочарован. Ако трябва да съм честен - хареса ми повече от новия star wars. Ама тва не е много трудно, като се замисля.

А дочакахте ли пост скриин Ferris Bueller сцената? :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Фев 16, 2016 9:45 am 
Аватар

Отивам аз да гледам поредния супер герой, съответно надъхан за много як екшън, а то какво излезе... Попилях се от смях! Най-яката комедия, която съм гледал от година насам. Чак със сълзи се смях, когато си счупи двете ръце и крака в онзи железния. :hotl: :hotl: :hotl:

МнениеПубликувано на: Вто Фев 16, 2016 1:31 pm 
Аватар

След като Киси не писа мнение, се доверих на други особи и в крайна сметка отидох на кино.
Филмът е ОК, ама е толкова ОК, че имах сълзи от умиление в очите, че такова малко чудо е доживяло да види бял свят и голям екран, в този му вид.
Съжалявам само, че бях гледал трейлърите и някои от брутално яките сцени вече ги знаех :D

Чудесен филм! И най-сетне псувни, кървища, бруталии, цици ... все едно сме през 80те радост за всички сетива.

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 16, 2016 5:13 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Ти пък ако си чакал аз да ти кажа дали да отидеш на кино или не..... :lol:
Moon-e, от цялата зала само 3-ма човека не дочакаха post credit сцената, но все пак сме били на достатъчно Marvel филми, че да се знае.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 16, 2016 6:39 pm 
Аватар
Културовед

При нас почти всички си вдигнаха крушите преди тая сцената. :lol:

Logrus написа:
И най-сетне псувни, кървища, бруталии, цици ... все едно сме през 80те радост за всички сетива.
Тва им е май първия филм, който не е pg13. Супер се е получило. :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2016 10:58 am 
Аватар

Малко критика, колкото да не е без хич.
Според мен финала беше едно своеобразно връщане към корените на Холивуд, смисъл издишаше. Най-вече защото мацето я спасиха от ебахти разрушенията в една капсула, а и защо й трябваше на намръщената тийнейджърка да ебава майката на пейзажа (бтв нали и темата е 18+ като филма? :lol: Kisssy - да ама няма да го отбелязвам.....)
Като изключим изключително веселите реплики на Колос, бойните му сцени не бяха на нивото на другите герои :hmm:
Първата половина е толкова яка, че от средата по-скоро си възстановявах душевното равновесие, отколкото да изпадам в нови неконтролируеми изблици на екстаз.
Лошият имах чувството, че се опитва да не се разсмее през по-голямата част от неговите сцени, 140% е било голяма кретения снимането на филма :lol:
Когато имаш неубиваем персонаж, който сее смърт без угризения, малко е трудно да му намериш адекватен злодей и в този ред на мисли, Deadpool vs Marvel Universe би бил епичен филм, а :king:
Само си представете три часа, изцяло изпълнени с насилие и хумор, как намира и убива всеки един от героите на Марвел, по особено жесток и оригинален начин ...

Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2016 11:37 am 
Аватар

:huff: Не мога да се съглася. По-скоро искам да го видя как се сработва с Х-мените, както каза той самия, веднъж отишъл в къщата на Хиксмените и да види само двама, явно не стига бюджет за повече суперхора. :lol: Много яко изглеждаше "сработването" му с Шинеад О'Конър, би било яко да го видя в екип с Желязко. Двама устати с тежки комплекси. :hotl:

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2016 11:48 am 
Аватар
AnimeGod

Спокич продължението ще е с по-голям бюджет и ще има по-готини ефекти а историята ще е по-тъпа.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2016 1:31 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

zlobcho написа:
:huff: Не мога да се съглася. По-скоро искам да го видя как се сработва с Х-мените, както каза той самия, веднъж отишъл в къщата на Хиксмените и да види само двама, явно не стига бюджет за повече суперхора. :lol: Много яко изглеждаше "сработването" му с Шинеад О'Конър, би било яко да го видя в екип с Желязко. Двама устати с тежки комплекси. :hotl:

Именно
Ако наистина направят готин сценарии, защото и Наруто има право, могат да направят сюжета по-тъп. А не бива, защото Дедпул е един от най-версатилните герои на Marvel вселената и тук като че ли по-скоро опипваха почвата, отколкото да се развихрят. В сравнение с всичките останали филми от жанра си беше истинска глътка свеж въздух, но БИХА могли наистина да го направят SAVAGE. Да е жив и здрав Ryan Reynolds.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2016 1:40 pm 
Аватар

Реалността е такава, че нито едно от горните няма да видим.
От друга страна Кейлъб§Пуул е вариант, който ще ни зарадва ... или поне се надяваме крайният резултат да е 2х на сегашния.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2016 1:48 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Logrus написа:
Реалността е такава, че нито едно от горните няма да видим.

Така разправяха и за R-rated Deadpool, а сега и следващия Wolverine ще е R-rated
Така че поживем увидим

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2016 2:27 pm 
Аватар

KISSSY написа:
но БИХА могли наистина да го направят SAVAGE

Не, не мисля. Определено нямаше да се хареса толкова, ако беше просто кървища. Аз лично на комедии съм се смял по-малко, отколкото на Дедпул. Пък и още от Върколака той си играеше устат изрод, нали му баха зашили устата, за да млъкне. Мисля, лично аз де, не налагам на никого мнение, че в този си вид се получи идеално. Това за Желязко го казах просто защото докато разглеждах картинки с Дедо пульо из нетя ми направи впечатление, че го имаше на няколко с него, на други няколко с дедо пульовица, а не че ще или че трябва да го направят така. Ама така е, като се е пуснал на някой, който се римува с Пулкулак на задна такъв ще е бюджета. Ако се беше пуснал на друг римуващ се с Дедлезния човек, щеше Екзейвиър лично да го приветства. :vicious:

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2016 11:40 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

zlobcho написа:
KISSSY написа:
но БИХА могли наистина да го направят SAVAGE

Не, не мисля. Определено нямаше да се хареса толкова, ако беше просто кървища. Аз лично на комедии съм се смял по-малко, отколкото на Дедпул. Пък и още от Върколака той си играеше устат изрод, нали му баха зашили устата, за да млъкне. Мисля, лично аз де, не налагам на никого мнение, че в този си вид се получи идеално. Това за Желязко го казах просто защото докато разглеждах картинки с Дедо пульо из нетя ми направи впечатление, че го имаше на няколко с него, на други няколко с дедо пульовица, а не че ще или че трябва да го направят така. Ама така е, като се е пуснал на някой, който се римува с Пулкулак на задна такъв ще е бюджета. Ако се беше пуснал на друг римуващ се с Дедлезния човек, щеше Екзейвиър лично да го приветства. :vicious:

аз не ти говоря за повече кървища
говоря ти за повече.......ситуации, в които Deadpool is being Deadpool, if you know what I mean
Всми, тук историята се въртеше около това как Уейд Уилсън, "средностатистически" шегаджия с нинджа умения, е депреснал от слънчева диагноза, попада на неприятни хорица и се измъква осакатен, ама поне запазил чувството си за хумор. Но гледахме градацията, т.е. половината време разбирахме защо ни е толкова симпатичен през останалото. Ако във следващия филм го метнат в някаква типична save the world ситуация, в каквато обикновено попадат X-men-ите и го дадат как не се съобразява с момента и им ебава мамата на плановете/организацията/липсата на чувство за хумор, аз ще съм изключително доволна.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]