|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 02, 2008 5:47 am |
|
AndyCole |
|
|
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 4:23 pm Мнения: 24 Местоположение: Пловдив
|
Съгласен,Pendulum са супер мейнстрийм дръм ен бейс, всякви помяри го слушат,чак дразни... Но и на тази музика мисля,че и минава времето и започва да се изродява.Започва да бие на някакъв поп електро шит.
За мен модел за това как трябва да звучи DnB е Photek и албумът му Modus Operandi.
http://www.youtube.com/watch?v=9qJKxaWb0_A
Класическото и велико видео Ni Ten Ichi Ryu.
Последна промяна AndyCole на Нед Ное 02, 2008 1:53 pm, променена общо 1 път
_________________ abstract beats & weed
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 02, 2008 1:55 pm |
|
AndyCole |
|
|
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 4:23 pm Мнения: 24 Местоположение: Пловдив
|
Хаха,извинявам се,като съм в неадекватно състояние и има пц близо до мен ме избива на хейтърщина по форуми,чак сега ми става абсурдно като чета кви съм ги изписал по други места ;/ Едитвам си поста ;]
Та по темата,относно Pendulum,факт е ,че са доста недолюбвани от много хора,но пак имат яки неща,plastic world и tarantula например.
_________________ abstract beats & weed
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Strictly Drum'n'Bass Публикувано на: Съб Авг 18, 2012 11:52 am |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Nigra е бил някакъв готин, но не е наминавал от далечната 2009 насам. По темата, българските "звезди" в момента правят много добри парчета.Честно казано слушал съм преди, но не се бях интересувал от имена, докато сега вече гледам да ги помня малко или много. Та идеята ми беше за българските DJ - HMSU crew-то прави много добри неща, кои по-добри - кои не толкова, но няма значение. Участват навсякъде, опитват се да държат качествено ниво на dnb и да не го смесват много с dubstep-а.Привличат чужди имена, които също правят страхотна музика. Според мен като цяло и конкретно в България, dnb се развива, може би не точно в посоката, която е искало "старото" поколение, но определено се развива.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|