Дата и час: Пет Яну 31, 2025 5:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Сериал: The Originals (2013 - )
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2014 9:56 am 
Аватар

Изображение
The Originals
##Режисьор: Джули Плек
## В ролите: Даниел Гийлис, Джоузеф Морган, Клеър Холт, Чарлз Майкъл Дейвис, Фийби Тонкин и др.
## Държава: САЩ
## Година: 2013 - ??
## Времетраене: 42 минути
## Жанр: Драма; Фентази; Ужаси
## Информация: IMDb; CW Television; Wikipedia; TV.com
## Резюме:
Семейството е сила. Оригиналното семейство от вампири са се заклели един друг преди хиляда години да останат завинаги заедно. Сега, векове по-късно, семейните връзки са се разпаднали. Времето, трагедиите и нуждата за власт са разделили оригиналното семейство. Когато Клаус Майкълсън, оригиналния вампир-върколак хибрид, получава мистериозна подсказка, че се готви заговор против него във Френския квартал на Ню Орлиънс, той се връща в града, който неговото семейство е помогнало да изгради. Въпросите на Клаус го завеждат при неговото протеже, Марсел, който има пълен контрол над свръхестественото в града. Решен да помогне на брат си, Илайджа последва своя брат Клаус и скоро разбира, че Хейли също е дошла до Френския квартал, за да търси отговори за своите биологични родители и е попаднала в ръцете на могъща вещица на име Софи. Напрежението между свръхестествените същества в града почти настъпват своята връхна точка, докато Марсел има контрол над тях. За Клаус, мисълта протеже му да има такава сила е немислима и си обещава да си върне това, което някога е било негово. Докато Клаус и Илайджа чакат, за да разберат дали тяхната сестра, Ребека ще напусне Мистик Фолс и ще се присъедини към тях, те сключват сделка с вещиците от Ню Орилиънс, за да са сигурни, че градът ще е отново управляван от Оригиналните.

Последна промяна FirePenguin на Съб Ное 15, 2014 5:55 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие: Re: Сериал: The Originals (2013)
МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 2:11 am 
Аватар

На 6ти епизод съм и този сериал е класа :rocknroll: Сравнение с разочарованието за мен the Strain и всички знайни и незнайни вампирско/върколакски сериали, които не съм гледал .... well Оригиналните успяха да ме спечелят :)

p.s.
съдейки по смелия свещеник ... силно се надявам човешката раса да не ме разочароват и отнякъде да излезе и наш шампион :death: И да рита задници :D

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие: Re: Сериал: The Originals (2013)
МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 10:01 pm 
Аватар

Не се надявай, брат :D Ще видиш в последствие... Иначе нашите (зъбатите) късат по-напред! В сравние с Дневниците това си е шедьовър!

Профил  

Заглавие: Re: Сериал: The Originals (2013 - )
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2014 11:13 am 
Аватар

Иииии drop
Историята успя да ме отегчи и загубих интерес, някъде около поредната интрига. До един момент интригите компенсираха имбавостта на триото, след боя на вампирите срещу "Яката баткаТМ" вече ми угасна ентусиазма.

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]