Филма е на Люк Бесон (Leon) Мацката е готина и идеята на филма ми хареса и реших да направя пъравата ми тема за филм в този форум
Няма какво повече да кажа за филма (дори не знам как се правят теми за филми), освен, че това е филм номер 1 до сега, който съм гледал във всеки филм има грешки според мен няма перфектни филми (може би Изкуплението Шоушенк да е изключение) та във филма се забелязват такива, но удоволствето как е сниман и направен, героите и актьорите всичко за мен бе много-добро.
Екшън филм според мен, който не е загуба на време!! (а повечето екшъни за мен са пълна загуба на време и пари за тея където ги правят)
Публикувано на: Съб Окт 04, 2014 5:12 pm
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
А на мен ми се ревеше с глас, за провалената идея. Иначе мацката е супер, да
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Много добре започна филма и по едно време нещата излязоха извън пътя. Направо дерайлира извън курс - края ми се искаше аз да бях сценариста. Пълен сюргюн, а надеждите ми бяха за екшън филм с Шарлет Бохансон.
Публикувано на: Пон Окт 13, 2014 8:26 am
Vego
Мародераторче
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Питай, ако искаш да знаеш какво е това оправдание "нзнам" ...
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Заглавие: Re: Филм: Lucy (Люси)
Публикувано на: Чет Яну 01, 2015 4:30 pm
sulfric
Старото момче си беше на ниво както винаги. По стечение на обстоятелствата филма го гледах на премиерата му в Корея и корейците пощуряваха, като го видят. Филмът обаче си е булшит, а край реално никой не беше измислил.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения