|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сериал: Hannibal (2013) Публикувано на: Сря Май 28, 2014 1:07 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Х А Н И Б А Л Държава: САЩ Жанр: Трилър, Драма Език: Английски Режисьор: Дейвид Слейд В ролите: Хю Денси, Мадс Микелсен, Карълайн Давернас и др. Резюме:Телевизионният сериал ”Ханибал” е вдъхновен от серията успешни романи на известния писател Томас Харис описващи сложните взаимоотношения между криминалния профайлър от ФБР Уилям Греъм и брилянтния психиатър и сериен убиец-канибал Ханибал Лектър. Греъм е постоянно измъчван от способността си да съчувства на жестоките престъпници и убийци, и изглежда, че единствено срещите му с Лектър могат да му помогнат. Това, което той все още не подозира е, че Лектър е на път да се превърне в неговия най-опасен и непредсказуем враг. СЕЗОН 1, СЕЗОН 2
Последна промяна KoP3Le7o на Сря Фев 11, 2015 10:31 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Hannibal (2013) Публикувано на: Сря Май 28, 2014 1:10 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Не знам как може този велик сериал да няма тема тук?! Никой ли не го следи? Втори сезон буквално свърши с гръм и трясък! Просто Ханибал изпързаля абсолютно всички. Нямам търпение за 3 сезон догодина и ми е интересно кой ще оцелее?! Великолепна актьорска игра!
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Hannibal (2013) Публикувано на: Сря Май 28, 2014 3:59 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Сериала определено е един от добрите в последно време и втория сезон беше зверски силен.....но тежкото на спойлерите е, че с малко инфо знаеш или лесно можеш да предположиш как ще се развие сюжета...... А съм чела книжките достатъчно много пъти и докато в някои неща адски много се отклоняват от историята, в друг аспект просто няма как да бъда изненадана. Въпреки това този сериал ТРЯБВА да бъде гледан
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Hannibal (2013) Публикувано на: Чет Май 29, 2014 11:19 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Батко, не е само Микелсен, повярвай. Хю Денси играе прекрасно в ролята на Уил, моментите, в които е луд - просто уникален актьор! Лорънс Фишбърн(познат като Морфей от "Матрицата") също много добър актьор, а и той ме накара да гледам сериала. Но добрите роли не свършват дотук, защото абсолютно целият екип играят великолепно. Не знам откъде са намирали всичките ненормалници, с които се сблъскваме из сериала. Да не говорим за появата във втори сезон на актьора Майкъл Пит, който изигра няма толкова добра роля!
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Hannibal (2013) Публикувано на: Съб Май 31, 2014 6:44 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Wind_Falcon написа: Аз принципно не съм фен, гледал съм само Мълчанието на агнетата и според мен е прехвален, и единствената причина да имам какъвто и да е интерес към сериала е Микелсен, така че наистина се надявам добра игра да показва. И Хю Денси Не е толкова до самите актьори, колкото до атмосферата Малките нещица, малките намеци, рецептите.....
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Hannibal (2013) Публикувано на: Сря Юли 09, 2014 12:21 am |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Страхотен сериал, дано има следващ сезон.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|