|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм: Superman (Man Of Steel) (2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 12, 2012 12:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23114_1344887526.jpg) |
Johnny Cage |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
![Изображение](http://media.movietimetv.ca/files/2012/12/MAN-OF-STEEL-HANDCUFFS.jpeg) Режисьор: Зак Снайдър В ролите: Ръсел Кроу, Кевин Костнър, Айлит Зурер, Хенри Кевил, Ейми Адамс, Даян Лейн, Майкъл Шанън, Лорънс Фишбърн, Андже Трау Продуцент: Ема Томас, Томас Тъл, Дебора Снайдър, Чарлс Роувън, Кристофър Нолан Жанр: Фентъзи, Приключенски, Екшън IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0770828/ OFFICIAL SITE: http://manofsteel.warnerbros.com/index.html FB: https://www.facebook.com/manofsteel Премиера в България: 21.06.2013 / Световна премиера: 14.06.2013Описание: За сега, единствения актьор, чието участие е потвърдено официално от компанията, е младия Хенри Кавил. Кавил, който има малки роли във филми като “Звезден прах” и “Тристан и Изолда”, беше избран от режисьора и продуцентите да изпълни ролята на Кларк Кент/Супермен: Teaser:Official Trailer:
Последна промяна Johnny Cage на Сря Апр 17, 2013 11:54 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Superman (Man Of Steel) (2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 12, 2012 4:41 pm |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Махай се с тая класика, не че не е добра, просто дори филмът не е излезнал още за да говорим каквото и да е. Новите неща са по-добри, дори само защото са по-нови. Старите филми са морално остаряли, но са яки, но мен ме кефи всякакво кино... Иначе сетинга е много по-различен, което определено кефи, главния аткьор не ме кефи за момента, но другите - Jor El - > Rusel Krow, Johnatan Kent - > Kevin Costner. Просто awesome.
И C.Nolan има намеса върху продукта, отделно Шнайдер добре прави нещата. Като изключим Sucker Punch, другите му неща много ме кефят. Ще видим, имам добри очаквания.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Superman (Man Of Steel) (2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 19, 2013 1:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18153_1323667564.gif) |
The Dark Knight |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
zlobcho написа: След като изгледах последната реклама мога да кажа само... Кога ще дойде 14-ти юни? ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) И aз нямам търпение вече,ще експлоадирам.
_________________ If you make yourself more than just a man...
[/center]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Superman (Man Of Steel) (2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 26, 2013 11:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18153_1323667564.gif) |
The Dark Knight |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
(Аз дадох 5 лева в Тракия ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ) Филма приятно ме изненада,понеже не очаквах кой знае какво и наистина не беше кой знае какво.Но получих някакво удовлетворение все пак,защото наистина това засега е най-добрия филм за този герой,макар че според скромното ми мнение и Супермен се Завръща също беше донякъде силен.Anywаy,филма беше над нивото и на много други марвелски бози и особено Железния Човек 3ката. За финал казвам,дай боже да доживеем Justice League,но по творение на Нолан.
_________________ If you make yourself more than just a man...
[/center]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Superman (Man Of Steel) (2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 27, 2013 11:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Значи, аз след като гледах последния Супермен, не мен оф стийл, а предния, бях поставил Супермен в черния си списък. Такава бозица не бях гледал и очакванията ми за този бяха много зле. Но след като видях в рекламата му Кевин Костнър, Ръсел Кроу и Даян Лейн си казах: "какво пък, ще му дам шанс, няма да е последната боза, която съм гледал". След като започна още в началото с опита за преврат и ме израдва на макс. Вярно, историята не беше особено оригинална, да не казваме, че беше направо "Аз съм номер четири", но пак е по-добре да гледаш за война на извънземни на земята, отколкото за свръх човек, който спира куршум с отворено око, без дори да мигне. ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) Ефектите бяха страхотни, много недостатъци на предишните филми бяха изгладени, драмата беше приятна и не безсмислена, а главният герой не можеше да спаси всички, дори и да искаше. С други думи, аз лично не съжалявам, че гледах този филм! Беше приятно изживяване и както каза един приятел: Този свършва там, където започват другите. Единственият добър филм за Супермен според мен и ще се радвам да има продължение.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Superman (Man Of Steel) (2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 27, 2013 11:28 am |
![Аватар](http://i1130.photobucket.com/albums/m532/PeAkTuBHa_MyXa/CBcppy.jpg) |
darealG |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 16, 2009 8:27 pm Мнения: 464 Местоположение: Ниско над дъгата.
|
"Денят на независимостта" + "Аз съм номер четири" + мъничко от "Трансформърс - Тъмната страна на луната" = Man Of Steel 2013... Демек историята никак не беше оригинална. Ама аз пък си му се нарадвах много.. Поне си погледах качествени тупалки между извънземни.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|