|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сериал: Двама мъже и половина/ Two and a half men Публикувано на: Сря Сеп 23, 2009 1:34 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Страна: САЩ Жанр: TV/Комедия Сезони: 7+ IMDb рейтинг: 8.7/10 ImdbDownload @ZamundaРезюме: Чарли е прилично заможен ерген с къща на плажа, ягуар в гаража и разнообразни жени в леглото. Неговият прекрасен и фриволен живот в Малибу е грубо и рязко нарушен от брат му, който е пълна противоположност на Чарли. Алън е строг и старомоден. Предстои му и развод, в резултат на който синът му Джейк трябва да остане при него. Животът им се усложнява и от присъствието на обзетата от мания за контрол егоцентрична майка и баба Евелин. Тя постоянно се меси в личния живот на синовете си. Съпругата на Алън – Джудит, също не им спестява нищо, а ежедневните й капризи допълнително нагнетяват обстановка в доскоро така спокойния дом на Чарли. Ииии хип хип ура за сериала На сценаристите на Двама мъже и половина вдъхновението им пада отгоре като манна небесна. Малко неща успяват да ме изкарат от емовщината и перипетиите на тия идиоти са едно от тях. Смях до сълзи, красиви мадами на килограм и удар в десятката с персонаж като Бърта
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Двама мъже и половина/ Two and a half men Публикувано на: Сря Сеп 23, 2009 7:06 pm |
|
DeathKido |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 21, 2009 12:35 pm Мнения: 110 Местоположение: Death City
|
Много е забавен сериала ... Чарли е мега пич Алън е много скучен и пълен задръстеняк Джейк - Той е толкова тъп,че просто самата дума "тъп" е комплимент за него
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Двама мъже и половина/ Two and a half men Публикувано на: Чет Сеп 24, 2009 1:42 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Това, което съм виждал по телевизията, не е успявало да ме зариби. Не ги разбирам тия филми, които претендират да са смешни, но не са.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Двама мъже и половина/ Two and a half men Публикувано на: Пет Сеп 25, 2009 2:23 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
http://men.hotnews.bg/news_single.php?id=4668 - включен е в най-добрите мъжки сериали. Наред с Californication, House, Al Bundy &co. Юх, дееба исках Lucky Louie да беше с повече епизоди. Тази комедия не е за изпускане, задължителна е.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Двама мъже и половина/ Two and a half men Публикувано на: Пет Сеп 25, 2009 6:55 am |
|
Pres |
|
|
|
напълно непознати тва щях да го забравя иначе Двама мъже и половина ми е от любимите сериали (y) браво за темата!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Двама мъже и половина/ Two and a half men Публикувано на: Пет Сеп 25, 2009 8:52 am |
|
Johnny Cage |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
Нищо особено е сериала, но пък комбинацията в характерите между Алън и Чарли е много добра
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|