Премиера в България: 20.01.2012 / Световна премиера: 20.01.2012
Описание: Сюжетът отново разказва за борбата на Селин (Бекинсейл) срещу върколаците, но този път залозите ще са много по-високи. След като е държана в състояние на кома в продължение на 15 години, Селин се събужда и открива че има 14-годишна дъщеря, която е полу-вампир и полу-върколак.
Името на детето е Ниса и с нейна помощ Селин ще се изправи срещу компанията BioCom, която планира да създаде безпощадна армия от супер-върколаци. Trailer:
Trailer 2:
TV Spot:
Последна промяна Johnny Cage на Чет Дек 22, 2011 7:29 pm, променена общо 7 пъти
В шестата част ще е заедн с внучка си. Как успяват да си изсмучат пръстите толкова брутално до кокала? Яка поредица... почти. Защо си правят труда да ги съсипват и то на 3Д?
_________________ True evil is silent.
Заглавие: Re: Филм: Underworld 4 Awakening (2012)
Публикувано на: Пон Авг 22, 2011 2:55 am
Eien Ryuu
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
Ето така трябваше да бъде Кейт Бекинсейл във филмите досега както в трейлъра. Безпощадна и смъртоносна. Но ако оставим трейлъра настрана, и аз също мисля, че това 3D въобще не е за тази поредица.
Пича (така де) в началото играе и във "В за Вендета". Иначе не изглежда лош, ще се гледа. Да се надяваме, че ще е добър. Иначе каква е разликата между lycan и werewolf? Не е ли едно и също значението им?
Ликаните са втора генерация върколаци, които имат способността да запазват човешкия си интелект и форма. "Родоначалник" им е Лусиан (Лушън), не знам как е правилно. Уеъруулвс са първите върколаци, създадени от Уилям. Те са си буквално чудовища, притежаващи инстинкт, но не и разсъдък, не могат да връщат формата си на човек.
Иначе, поредицата е прекрасна, историята - също. Това определено ще го гледам. Третият филм ми е любим. Вълци фтв. Вампирите са нубари в тоя филм, като изключим яката мадама. <3
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
Заглавие: Re: Филм: Underworld Awakening (2012)
Публикувано на: Съб Ное 05, 2011 3:21 pm
xPsychOx
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения