Премиера в България: 10.06.2016 / Световна премиера: 10.06.2016
Описание: Мирната територия Азерот е на ръба на война, когато цивилизацията й е изправена пред страховит набег на завоеватели: воини орки бягат от загиващия си дом, опитвайки се да колонизират нов. Отваря се портал, който свързва двата свята, и едната армия е заплашена от разгром, а другата – от изтребление. Биещи се на противникови страни, двама герои са устремени един срещу друг в сблъсък, който ще реши съдбата на семействата, народите и земите им.
Legendary Pictures и Universal Pictures представят WARCRAFT: НАЧАЛОТО, приключенски епос за сблъсък на два свята, по мотиви от глобалния феномен на Blizzard Entertainment.
Така започва зрелищната сага за власт и саможертва, в която войната има много лица и всеки се бие в името на нещо.
Режисьор е Дънкан Джоунс („Луна“, „Първичен код“), сценаристи са Чарлс Лийвит и Дънкан Джоунс, ролите се изпълняват от Травис Фимел, Пола Патън, Бен Фостър, Доминик Купър, Тоби Кебел, Бен Шнецър, Роб Казински и Даниъл Ву. Филмът е продукция на Legendary Pictures, Blizzard Entertainment и Atlas Entertainment. Trailer:
Заглавие: Re: Филм: Warcraft (2016)
Публикувано на: Сря Дек 30, 2015 10:15 am
Ragnos
Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
Публикувано на: Пон Яну 11, 2016 2:21 am
Cha0s
Хубаво филмче. Радвам се, че в крайна сметка реших да не послушам критиците и да го видя. След този филм вече мисля, изобщо никога да не гледам какво казват. Имаше си минуси филма разбира се, някак си кратичък беше, за този тип история трябваше да е поне 3 часа, също така не ми хареса и отвореният край, защото ако не видим втори филм, този е напълно безсмислен. Но иначе след Хобит не мислех, че ще видя на голям екран епично фентъзи отново.
_________________ Ако света го е начукал на всички други освен на теб, значи най - голямата ти битка още предстои.
Публикувано на: Вто Юни 14, 2016 11:55 pm
Cha0s
Филма бил много популярен в Китай. За 24часа направили 160милиона ако не се лъжа. При нас е събрал най - много зрители за месец Юни 38000 зрителя сравнение с миналите години.
2 часа и 3 минути наистина са малко за тази история.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
Едва ли ще е единствена. Брат ми бая се изръси за предпремиера, но аз лично смятам да си го изпиратствам, не съм особено голям фен на играта, нищо че едно време я разцъквахме с момчетата.
Публикувано на: Сря Юни 15, 2016 12:47 pm
Ragnos
Тоя филм трябва се гледа на Аймакс екран бе, скръндзо. На телевизор под 2-ка с гарнитура няма артиса и 10% ефекта. Аре, два дена ще пиеш айран вместо бира и ет ти кинти за кино.
Ефектите му не ме впечатлиха още в трейлърите, въпреки че всички само за тях говореха. Най-много да си докарам болки в очите заради смотаното 3D. За тия пари за кино ще си купя някоя книга. Ефектите в главата ми са по-ефектни от тоя напудрен СиДжи.
Нататък става много по-интересно. Дано завъртят и една история с кралят Лич. Иначе филма беше страхотен. Заслужава си да се види на кино. Голям фен съм на играта и я играя все още.
Публикувано на: Сря Юни 15, 2016 8:58 pm
Wind_Falcon
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения