През 1564 година Нострадамус предрича унищожението на Земята от извънземна сила. Враговете ни ще дойдат на три смъртоносни вълни. През Първата вълна извънземните същества, приели човешки образ, ще подготвят инвазията си. През Втората вълна те ще атакуват, а Третата вълна ще бъде краят на Земята такава каквато я познаваме.
Според предсказанието единствената надежда на хората е един благословен човек, който държи ключа към спасяването на човечеството.
В експеримент за тестване на човешката воля, извънземните са идентифицирали 117 психологически профила. Те успешно са докарали първите 116 до смърт или лудост. Сега обект 117 - Кейд Фостър е единственият...
---- Преди години много ме радваше сериала и тези дни реших да го дръпна и пак да го гледам.
Заглавие: Re: Сериал: First Wave (1998 - 2001)
Публикувано на: Вто Апр 17, 2012 9:23 am
zlobcho
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
Аз също го следях на времето и преди да речем 2-3 седмици си викам да си припомня. Изтеглих и изгледах няколко епизода, но ме отблъсна. Впечатлението, което имах беше далеч по-издържано на всички нива сериалче, а сега като го погледна - диалозите и дървената игра на актьорите ми се набиват прекалено много в очите. Смятам да не довършвам до край реуоча за да не си разваля тотално впечатлението.
_________________ <3
Публикувано на: Вто Апр 17, 2012 11:02 am
Vego
Мародераторче
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
^Никога не правете грешка да гледате нещо старо, с претъпканите си от впечатления мозъци. Единствено Разкази От Криптата ми е харесвало отново, след като съм го гледал десетина години след първия път. /off
За времето си беше много добро сериалче, доста хора го чакаха по теле-то с нетърпение.
_________________ Loading consciousness
Публикувано на: Вто Апр 17, 2012 6:05 pm
K4HVD
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
Kакто faye и Vego казаха Преди около 1 месец и аз изгледах 1 сезон и 2 ри до половина. Едно време сериала супер много ми напълни душата. Имаше всичко супер готина история, извънземни, мистика, фантастика. Сега като го гледам виждам поне на 10 места белите конци във всеки епизод и неизменно си мисля: "Добре де, неможеха ли да го направят еди как си за да не личи." Въпреки всичко си остава един от най добрите сериали, които някога съм гледал
А и не е 15 сезона за да остаряваме заедно.
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
Сякаш имам смътен спомен да съм го гледал тогава, но тотално съм забравил. Или не ми е оставил голямо впечатление. Еми ще си го прегледам пак някой път.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 35 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения