|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сериал: The Confession (2011) Публикувано на: Сря Май 04, 2011 2:54 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
"The Confession" (2011)Жанр : Екшън, Драма, Криминален Сценарист: Брад Мирман Режисьор: Брад Мирман В ролите : Кийфър Съдърланд, Джон Хърт, Даниел Лондон, Себастиан Бекън, Патрик Брана, Крис Кардона Държава : САЩ Година : 2011 Времетраене : 10x06 мин. IMDB Официална фейсбук страницаРезюме : The Confession е история за уникално изкупление и изучаване на добро и лошо. Сериалът разказва за наемен убиец (Кийфър Съдърланд) и свещеник (John Hurt). Историята започва през една Бъдни вечер, когато наемният убиец влиза в църква, за да изповяда греховете, които е извършил. Чрез серия от завладяващи ретроспекции, пътя на изповедника е разкрит, разкривайки това, което го е довело до момента, в който разказва нещата, които е извършил. Всичко това ще доведе публиката до драматичен завършек, където шансовете за изкупление на героя висят в баланса. Въпреки че в началото изповедника изглежда да е зла, студенокръвна машина за убиване и свещеника – крайния арбитър на доброто, в течение на времето, става ясно, че и двамата герои са толкова сложни и забъркани, че никой не го е очаквал.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: The Confession (2011) Публикувано на: Вто Май 10, 2011 1:26 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
На мен също ми хареса, всеки епизод беше по няколко минути, но Брад Мирман се е постарал нито една секунда да не бъде пропиляна, отличен диалог между двамата герои. Много наподобява откъм съждения на Monster анимето.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: The Confession (2011) Публикувано на: Вто Май 10, 2011 2:45 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
е, не става дума за връх на сладоледа, но определено ще ти хареса, всичко на всичко времетраенето е малко над час .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|