|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм: Children of Men / Децата на хората (2006) Публикувано на: Сря Ное 10, 2010 9:27 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
# Режисьор: Алфонсо Куарон # В ролитe: Клив Оуен, Джулиан Мур, Майкъл Кейн, Клеър-Хоуп Ейшити, Чиуетел Еджиофор и др. # Държава: Япония, Великобритания, САЩ # Година: 2006 # Времетраене: 109min. # IMDB: IMDB# Резюме: "Децата на хората" изследва свят, само едно поколение след нашето, който е потънал в анархия и хаос. В годината 2027, след като жените от години не могат да раждат, едва 18-годишен умира най-младият човек на Земята. Човечеството губи всяка надежда за бъдеще. Бивш активист научава за млада чернокожа жена, забременяла като по чудо, и се заема с тежката задача да запази живота й и бъдещето на планетата. Надеждата е малка, но както сме научени да вярваме, именно тя умира последна. Дори след последния човек...#Лично мнение: Жалко, че досега е нямало тема. Филма е много добър, не го казвам просто ей така. Цялата пост-апокалиптик атмосфера е предадена идеално. Сценарият се откроява с оригиналност. Добри режисьорски похвати. Страхотна игра от добри актьори. Та...има ли други, гледали филма, и ако има - нещо да кажете?
Последна промяна WrathOfGod на Сря Ное 10, 2010 11:54 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Children of Men / Децата на хората (2006) Публикувано на: Чет Ное 11, 2010 11:51 am |
|
voin_bg |
|
|
|
Johnny Cage написа: добър е филма,ама по-грозна негърка не можаха ли да изберат за водещата роля; И аз мисля така.
_________________ pulp fiction
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Children of Men / Децата на хората (2006) Публикувано на: Съб Ное 27, 2010 12:58 am |
|
Ichigo98 |
|
|
|
Бе някак си не ме трогна много... Макар че наистина си е добър. А и умрях от кеф като Майкъл Кийн разказа вица за щъркела Идеята е добра, актьорите са добри, но самото развитие не е ... нищо особено. Може би и това са се стремяли да направят, колкото е може по-реалистично, което не е лошо. Но просто казвам - може да бъде направено много по-добре... А на мацката нищо й няма, просто е нормално изглеждаща, тва че всите тука сте некви расисти са си некви ваши проблеми Нарутард написа: Какво й е на негърката Ми не прилича на Rihanna и затва не струва предполагам
Последна промяна Ichigo98 на Съб Ное 27, 2010 1:08 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|