Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Филм: Unknown(2011)
МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 6:57 pm 
Аватар

Изображение

Director: Jaume Collet-Serra

Genres: Drama, Mystery, Thriller

Cast: Liam Neeson, January Jones, Diane Kruger, Frank Langella, Aidan Quinn

Plot: A man awakens from a coma, only to discover that someone has taken on his identity and that no one, (not even his wife), believes him. With the help of a young woman, he sets out to prove who he is.

http://www.youtube.com/watch?v=UeqyxthwxzM

Последна промяна Dypeshnik на Пон Авг 01, 2011 9:54 pm, променена общо 2 пъти

Заглавие: Re: Филм: Unknown White Male(2011)
МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 7:26 pm 
Аватар

Напомня ми на Face off (Лице на заем).. ще се гледа

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 7:30 pm 
Аватар

Cast: Liam Neeson...

Само това ми стига за да се запътя към киното!

http://vbox7.com/play:f2833a8cc7
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 3:24 pm 
Аватар

Тоя филм ще е мегаякия (or at least i hope so).

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 9:53 pm 
Аватар

интересно изглежда,а и на Лиъм много му отиват такива роли :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 9:59 pm 
Аватар

Филма е адски добър,държи те в интерес през цялото време...а и замисъла беше много оригинален,
поредното доказателство,че Л.Нийсън сякаш е актьор само за такива роли.
Дядото който играеше шпионинът-ветеран много ме изкефи,особено след като разкри мистерията около Д-р Мартин.
Лошото е,че имаше 3 момента,в които бяха допуснати някой грешки:

1.Как след частичната амнезия причинена от катастрофата в началото, Др. Мартин успя си спомни обичайния 5-шеснадесет цифрен код за Щатите за да се обадят на човека който щял да потвърди самоличността му,а не си спомни за какво е трябвало да се върне след като шофьорката на таксито съвсем ясно му каза,че като се е качил при нея я е накарал да го закара към летището и много бързал?

2. Видеото с атентата на някакъв Арабски принц качено в Youtube,не знам как се е задържало в световно известен сайт за видео споделяне без да бъде изтрит на мига заради кадрите който се съдържаха в него?

И 3. Как оня наемен убиец дето го гонеше по покрива се спусна по 10-15 метровата желязна стълба с голи ръце без да му има нищо?

Не,че упреквам филма,даже напротив много доволен останах от него,но тия неща се набиват от пръв поглед.

бтв - В трейлъра има голям Спойлер в сцената с огледалото,но дори да сте го видели пак няма да се сетите как е свършил,трябва да го гледате за да разберете :)
9.5/10 от мен има филма :P

Последна промяна Johnny Cage на Нед Мар 06, 2011 12:01 am, променена общо 2 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 11:06 pm 
Аватар

Fares написа:
Cast: Liam Neeson...

Само това ми стига за да се запътя към киното!

и аз съм на същото мнение, трейлърът обещаваше , ще се гледа на кино :tv:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:37 pm 
Аватар

Комерсиален, но то това движи киното днешни дни. Това, което най-много ме впечатли във филма беше преследването, джипа и леката кола. Ъглите на заснемане, от задната седалка, плавно минаваше зад главата им, това показа голям резултат, според мене. Повдигна нивото на напрежение. Все пак, добре, че бях гледал трейлъра преди доста време и детайлите от него ги бях забравил. Замисъла е добър, но начина, по който го пресъздадоха и поднесоха е комерсиален.

Johnny Cage написа:
1.Как след частичната амнезия причинена от катастрофата в началото, Др. Мартин успя си спомни обичайния 5-шеснадесет цифрен код за Щатите за да се обадят на човека който щял да потвърди самоличността му,а не си спомни за какво е трябвало да се върне след като шофьорката на таксито съвсем ясно му каза,че като се е качил при нея я е накарал да го закара към летището и много бързал?

При амнезията се случват най-различни неща, слушай доктора във филма като му обяснява. Няма определен модел или структура на възстановяване, няма нищо странно в това, което се е сетил.

Johnny Cage написа:
2. Видеото с атентата на някакъв Арабски принц качено в Youtube,не знам как се е задържало в световно известен сайт за видео споделяне без да бъде изтрит на мига заради кадрите който се съдържаха в него?

Е стига, това е лесно, като на филм уе :lol:

Johnny Cage написа:
3. Как оня наемен убиец дето го гонеше по покрива се спусна по 10-15 метровата желязна стълба с голи ръце без да му има нищо?

И аз бих искал малко обяснение за това. Не видях да беше дръпнал ръкавите на якето си, така че...

Искам да добавя нещо по-голямо към твоите забележки.
През целия филм главния като го хванеше някой на къс пас го биеше като боксова круша. В края с още един удар в главата той се сети за абсолютно всички движения и преби типа, който се представяше за него през целия филм, все едно е на тренировка. Проблема е, веднъж научи ли се един стил или хватки те остават в човек независимо от паметта му, защото самото тяло и мозък се тренират да могат веднага да отреагират на дадена ситуация. Пример, The Bourne Identity, в началото на филма той страда от амнезия (той през всички части страда от нея, но майната му на това сега), независимо от това като го заварват в градинката полицаите той ги обезоръжава и обездвижва за отрицателно време. Той самия е изумен как стана това, но факта е че стана.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]