![Изображение](http://www.prlog.org/10691569-greys-anatomy-season-finale-live.jpg)
Сезони: 7+
Жанр: Драма, Медицински
Година: 2005 - ?
В ролите: Елън Помпео, Санра О, Джъстин Чеймбърс, Патрик Демпси, Ерик Дейн, Катрин Хийгъл и др.
Резюме: Мередит е първа година стажант-лекар в болница "Сиатъл Грейс", едно от най-трудните за работа медицински учреждения на Запад от Харвард. До вчера тя и нейните колеги-стажанти Кристина Янг, Изи Стивънс, Джордж О’Мали и Алекс Калев, са били студенти, днес те са вече лекари. Сега всяко тяхно решение е въпрос на живот и смърт, а междувременно всички те се опитват да подредят личния си живот.
Inspired by:
Zenith написа:
От всичко излизащот тоя месец само Грей ли не фейлна от първи епизод?
Вярно е. Само той не фейлна.
Те тва е сериала, в който всеки мина всеки, кълна се. Не Дързост и Красота. Този е сериалът. Избягвайки медицинските загадки на Хаус и тежкото присъствие на Спешно Отделение, това сериалче е по-скоро сапунена опера, отколкото МЕДИЦИНСКИ сериал. Кълна се също така обаче, че има страхотни попадения откъм плот туистове и шашави медицински случаи. Преди няколко години го зарязах, защото драмата и дъвкането на историята ми дойде малко в повече, ама преди около седмица реших да изгледам един епизод, само заради едната песен накрая и доброто старо време, когато ми беше по-интересен и - о, шок и ужас - единия епизод не ми стигна. Изгълтах пропуснатите 3 сезона за около седмица, изнасилих саундтрака и се израдвах на философската страна на сериалчето, която в последните епизоди (че и сезони) бая се засили. Зен беше адски права с коментара, от това, което гледам в момента, само Анатомията на Грей не ме разочарова откъм нов сезон.....Двама Мъже и Половина не го броя, то е ситком....и рулира.