Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 5 [ 63 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Музика: Lady Gaga
МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 3:03 pm 
Аватар

Виждам, че няма тема за кралицата на поп музиката, така че ето...

Изображение
Лейди Гага е родена на 28 март 1986. Истинското й име е Стефани Джоан Анджелина Джерманота. От малка мечтае да се занимава с музика, на 4 тръгва на уроци по пиано. Кариерата на Кралицата започва, след като напуска NYU и започва да пее по баровете в Бруклин и да работи като go go dancer за да се издържа. През 2008 подписва договор Interscope records и пуска дебютния си сингъл Just dance. Радиата не искат да я въртят и тя използва интернет като платформа, където набира огромна популярност. Следват размазващите и хитове Poker face, Paparazzi и Love game. Издава дебютния си албум The fame, последван от ЕP-то The Fame Monster, което става толкова популярно, че в последствие го издават като отделен албум. Завладява света и предизвиква фурор в youtube със сингъла Bad Romance, последван от Telephone и Alejandro. За 4 години печели толкова награди, колкото някой изпълнители не могат за 35(when will your faves). Последния й албум Born This Way става най-продавания албум на годината, а дебютния едноименен сингъл чупи рекордите на iTunes за най-бързо продаващата се песен. Огромния успех е последван от хитовете - Judas, The Edge Of Glory, You&I, Marry The Night. Сега всички очакват новия й албум ARTPOP, който трябва да излезне по-късно тази година и във всички анкети е най-очаквания за годината.

Изображение
Освен, че сама пише и продуцира музиката си, Гага е мултиинструменталист, моден дизайнер, филантроп, актриса и най-голямия ЛГБТ активист на нашето поколение. Фондацията Born This Way е едно от многото доказателства за голямото сърце на Кралицата. Списъка с благотворителните й дела е дълъг, но от него изпъкват работата й за Уницеф, личното й дарение от $1млн. долара за щетите от торнадото в Ню Йорк и $25млн. долара, които събра за пострадалите от упостошителните земетресения в Япония.

Изображение

Последна промяна jenny_ на Нед Юни 23, 2013 5:26 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие: Re: Музика: Lady Gaga
МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 3:28 pm 
Аватар
Feed you with a kiss

За мен е много преувеличено да се каже "кралицата на музиката".
Не е лоша, има и добри песни, но освен със шокираща визия не виждам с какво друго е допридала на музиката като цяло. Не е открила топлата вода :D
Ако трябва да я опрелича, бих казала, че е по-модерната версия на Мадона (като може би и това е малко преувеличено, но все пак..)

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 3:37 pm 
Аватар

Мадона не може да стъпи на малкия пръст на Гага tbh. Даже само като глас и талант. За музиката допринесе повече отколкото си мислиш. За справка виж всички лесърки преди и след появата на Гага. Тя върна модата за качествени музикални клипове със сюжет. Наложи денс музиката по радиото. И беше главната причина да се отмени don't ask don't tell политиката в американската армия. Мога да продължавам с часове, но имам чувството, че поп музиката, просто не е твоя стил и няма смисъл. :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 3:44 pm 
Аватар

Ако GAGA не е кралицата на музиката, не виждам по-достойна. Много съжалявам, че пропуснах концерта й. Тя се раздава на максимун за феновете си и ги обича. Представя едно невероятно шоу, а не седи на едно столче в средата на сцената ... Всичко е изпипано до съвършенство.

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 3:50 pm 
Аватар
Feed you with a kiss

AnimeMetalGirl написа:
а не седи на едно столче в средата на сцената

само дето на колко е Гага и на колко е Мадона? :lol:

едит:
Джени, поп музиката е един от първите стилове, които започнах да слушам и още съм фенка.
Просто не смятам, че музиката на Гага заслужава цялата тая хвалба.
Цитат:
И беше главната причина да се отмени don't ask don't tell политиката в американската армия.

totally music related(?)

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 3:51 pm 
Аватар

Ох, говори ми. Една от най-яките вечери в живота ми. :stars: :rocknroll: Бих отишла пак ако дойде.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 3:55 pm 
Аватар

Love child написа:
AnimeMetalGirl написа:

първо не говоря за баба ти Мадона, а за 22-годишната Адел, която е по-млада от GAGA
ако ще говорим за възраст...

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 3:56 pm 
Аватар

Love child написа:
AnimeMetalGirl написа:

едит:
Джени, поп музиката е един от първите стилове, които започнах да слушам и още съм фенка.
Просто не смятам, че музиката на Гага заслужава цялата тая хвалба.
Цитат:
И беше главната причина да се отмени don't ask don't tell политиката в американската армия.

totally music related(?)

Gurl bye... Аз не говоря само за музика. Темата е за Гага като цяло, не само музикалната й кариера, но и всичко останало. Уважавам, мнението ти, но ще се изненадам да ми покажеш кое от другите момичета е по-добра от Гага.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 4:41 pm 
Аватар

В момента се сещам за David Bowie , който подобно на Lady Gaga използва шантави костюми и псевдоними при създаването на албумите и песните си. И то от началото на 60те , така че Гага е далеч от кралица на каквото и да било. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 4:44 pm 
Аватар

GAGA не е само костюми и макиаж...
ма хората си знаят едно и си го повтарят само него

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 5:01 pm 
Аватар

Marco D. Phoenix написа:
В момента се сещам за David Bowie , който подобно на Lady Gaga използва шантави костюми и псевдоними при създаването на албумите и песните си. И то от началото на 60те , така че Гага е далеч от кралица на каквото и да било. :)

Със сигурност е кралицата на попа. Може би малко съм преиграла с титулуването й, но просто фенките на поп дивите говорим така. Освен това сега не живеем в 60-те години btw.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 5:12 pm 
Аватар

И като не живеем какво ни остава да си слушаме това що ни е набор и да се примиряваме с музикалните инвалиди на 21 век, а те не са малко. Сега е ерата на компютрите и музика може да направи всеки мамут - ето пример с корееца PSY или наще убитаци от чалгата и позьори като 100 кила ... Аз не слушам поп музика , но със сигурност тук ако дойде фен на Шакира и прочете ще налива доста негативни коментари за твойта дива , така че не изразявай чак такива крайни мнения ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 5:21 pm 
Аватар

Ама човек... аз не искам да те накарам да слушаш каквото и да било. :lol: Ако ти си слушаш музиката на плочи си е твоя работа. :hat: Сам казваш - ерата на компютрите слушай каквото искаш, имаш достъп до всичко. Не виждам защо трябва сам да се дразниш с музика, която не харесваш - игнорирай я просто. :confused:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 5:24 pm 
Аватар
Културовед

Цитат:
Виждам, че няма тема за кралицата на музиката
И все още няма. :lol:
Моля ви се, поне уточнявайте, че говорите за поп музика.
А и не съм много навътре в поп музиката, че да критикувам, ама поне се сещате, че там където гага отива, Мадона от там се връща.
А и като цяло, в компания на по-възрастни от вас, препоръчвам да не казвате такива неща, та да не се излагате. :lol:

Имаше някакъв клип как правят скрита камера на тази мадама, ама още преди да стане Гага. Изглеждаше много по-смислен (и дори готин) човек.

Единствената нейна песен, която ми хареса е Just Dance. ЙЕеЕЙиЕ!

А и какво оригинално има в това момиче, че я харесвате толкова много, не знам. Даже името й не е оригинално. :lol:

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 5:27 pm 
Аватар

Ок, уточних се, че говоря за поп музика. Btw с теб сме набори, така че не си по-възрастен от мен. :wink:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 5 [ 63 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]