Създател : Dale McRaven В ролите : John Anderson, Sam Anderson, Rebeca Arthur, Jeff Corey, Peter Crombie, Diane Delano, Amy Hill, Eva LaRue, Mark Linn-Baker, Tom Lister, Jr., Kenneth Mars, Ted McGinley и др. Жанр : Comedy / Family Държава : USA Година: 1986-1993 Времетраене : ~30 минути/епизод
Резюме : Любопитни ли сте да научите какво би се получило от съжителството на наивен гръцки овчар с неговия “нервиран от цивилизацията” американски братовчед? Гледайте тогава “Напълно непознати”. Подобно шоу е рядкост в днешни дни! И как не! Когато пристига в Щатите направо от родния си остров Мипос, Гърция, за да търси американските си роднини, Балки Бартокомус се натъква единствено на братовчед си, Лари. Освен изненадата от неочакваната среща, Лари Епълтън е силно раздразнен от факта, че отново се налага да дели един покрив с някого, а тъкмо си е мислел, че слага край на многолюдното фамилно съжителство. Кръвни роднини или напълно непознати? Два напълно противоположни характера се впускат в търсене на път един към друг – и към заобикалящия ги свят. Меркантилният, лесно податлив на паника, американизиран до мозъка на костите си Лари се оказва най-добрата носеща ракета за своя наивен гръцки братовчед Балки, за когото културният шок иначе би бил пагубен. “Напълно непознати” е шоу за всички възрасти, един уникален мост през Атлантика, който с много смях и трагикомични ситуации ви оставя без дъх – и с много размисли. И не забравяйте да си вземете кърпичка – за сълзите от смях, разбира се!
Незабравими остават репликите: * "А ти, братовчеде ще дойдеш при мен, лазейки по лице и ръце, и ще кажеш "Балки, защо не мога да приличам повече на теб, а не на себе си?"." * "Братовчеде, каква муха ти бръмчи в гащите?" (Балки) * "Братовчеде, знаеш ли кой си ти? Ти си Томополис Неверни."(Балки) * "Слушай глупако, каквото ми кажеш отскача от мен и се лепва на теб!" (Братовчеда Лари) * "Естествено, че не не ставай смешен, братовчеде Лари!"(Балки) ~
Балки фтв Сега да си признаят бързо тези, които го гледаха по телевизията....
Последна промяна crazy_little_crow на Пон Юни 07, 2010 12:18 pm, променена общо 1 път
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3 If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
Заглавие: Re: Сериал: Perfect Strangers / Напълно непознати
Този сериал ми беше много любим. В момента само като го чуя/прочета и ми става неприятно. Главно заради един съученик, който не осъзнавайки се гавреше със сериала. :|
Иначе беше супер едно време. Балки и Лари бяха страшно комбо.
Публикувано на: Вто Юни 08, 2010 7:18 pm
KISSSY
Spamoza Vulgaris
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
Един от най-качествените сериали. Няма такива образи като Балки...
it rulz научихме го за отрицателно време с компанията и го танцувахме със и без повод имам чувството, че беше преди 100 години
бтв помня една сцена, набила ми се е в главата, как Балки говори по телефона с майка си и когато си дръпне главата от слушалката, оттам се чуваше един пронизителен вик БАЛ-КИИИИИИИ!!! помня че се скъсвах да се смея
_________________ Where does the good go~
Заглавие: Re: Сериал: Perfect Strangers / Напълно непознати
Един от любимите ми като малка. Танца рулзззз, не пропусках епизод. Епизодите с балона и там дето правеха беседка няма да ги забравя просто. И "естествено..... не ставай смешен!" Амии овцатаа, Помня, когато Лари беше се запътил с бичешки поглед към Балки, а пък тй като по висок го хвана за лицето и Лари забоксува на едно място. Дано пак да го дсават някой път, сега има цял куп сериалчета, ама това си оставя епично...