|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сериал: `Allo `Allo! / Ало, Ало Публикувано на: Нед Май 23, 2010 2:17 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Режисьор: Robin Carr , David Croft Сценаристи: Paul Adam , John T. Chapman Държава: Великобритания Година: 1982 Времетраене на епизод: 30 минути Брой епизоди: 85 Участват: Gorden Kaye - Рене Артуар Carmen Silvera - Едит Артуар Vicki Michelle - Ивет ( прислужница в ресторанта ) Sue Hodge - Мими ( прислужница в ресторанта от Съпротивата ) Guy Siner - Лейтанант Грубер Kim Hartman - Хелга Rose Hill - Мадам Фани Ла Фан или "дъртат кукумявка" Kenneth Connor - Мосю Алфонс ака "сърцето ми се разхлопа" Roger Kitter - Капитан Алберто Берторели ( с мъртвата птица, кацнала отгоре му ) Kirsten Cooke - Мишел от Съпротивата Hilary Minster - Генерал Клинкерхофен Richard Gibson, David Janson - Хер Флик Описание: Рене има малко кафене в окупирана Франция по времето на Втората Световна война. Той има доста проблеми на главата - трябва да върти бизнеса, да уважава жена си и тъща си, да се справя с любовниците си, да се разбира с германските офицери и същевременно да изпълнява задачите, дадени му от френската съпротива. Това довежда до доста сложни ситуации, които изискват ефикасно и бързо решение, което пък от своя страна винаги забавлява и разсмива зрителите. ~~ Убер епично сериалче ^^ Поздрав за всички, които преди гледаха много повече телевизия btw мисля че все още го въртят по някоя от телевизиите ама не знам коя точно
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: `Allo `Allo! / Ало, Ало Публикувано на: Нед Май 23, 2010 10:34 pm |
|
Corrupted_Flame |
|
|
|
" Колко си глупава жено!" Не знам к'во му е забавното на този сериал.Въобще не ми е смешен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: `Allo `Allo! / Ало, Ало Публикувано на: Нед Май 23, 2010 10:43 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Corrupted_Flame написа: Въобще не ми е смешен. Най-накрая някой да го каже! Аман от английски хумор.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: `Allo `Allo! / Ало, Ало Публикувано на: Пон Май 24, 2010 10:40 am |
|
baikonur |
|
|
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 12:40 pm Мнения: 2476 Местоположение: София, СГ
|
Хора имам наи яката идея измисляна в този форум!!! : Ае да се съберем и да си направим няколко фен епизода !! Сериозен съм.
_________________ http://ask.fm/TheCannibalPretzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|