|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм:The Sixth Sense(1999) Публикувано на: Вто Мар 23, 2010 4:45 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Director: M. Night Shyamalan Genre: Drama, Mystery, ThrillerCast: Bruce Willis, Haley Joel Osment, Toni Collette, Olivia WilliamsPlot: Child psychologist Malcom Crowe is one night visited by an ex-patient named Vincent, angry, enraged. He wounds Crowe, then kills himself. A few months later, Crowe is visited by a 9-year old boy named Cole. He sees dead people who do not know they are dead. Because of this, he is called a freak in school. Crowe, at first thinks he is seeing things, but after spending a lot of time with Cole (much to his wife's dismay), he discovers Cole may be seeing dead people after all.http://www.youtube.com/watch?v=u2sDw-XBuKc
Последна промяна KISSSY на Вто Мар 23, 2010 6:06 pm, променена общо 1 път |
Reason: поне като правиш тема за филм се сети да напишеш заглавието правилно дуде >>.<< |
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:The Sixth Sense(1999) Публикувано на: Вто Мар 23, 2010 7:21 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
KISSSY написа: ... Аз мислех едно, друго написах...както и да е случва се. Филма го гледах по телевизията преди доста време, вечерта. Много ми се спеше, но така и така не заспах до края му. Това беше първия филм, в който видях малкия Халей и ми остана като отпечатък в главата. Много добър актьор е според мен и не само в този филм, но който го знае мисля, че ще ме разбере.
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|